"MILENA, TI SI ALKOHOLIČARKA" Moka Slavnić opleo po Aninoj kumi, ona mu poručila da nema onu stvar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Situacija nakon ulaska Ane Ćurčić u Zadrugu 6 zbog obračuna s bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić sve je ozbiljnija.

Nakon gotovo benignih priča o zajedničkom životu koji nije bio sjajan, a činili su ga novčani dugovi i Zvezdanov boravak u zatvoru, Ćurčićeva je iznela i potresnu priču punu tragičnih detalja koji su u njihova četiri zida uključivali verbalno i fizičko matretiranje, lišavanje slobode i primoravanje na intimne odnose.

Milena, Ana i Zvezdan

Foto: Alo/ilustracija

 

Dok Anine dane u „beloj kući“ obeležavaju suze i raspoloženje na ivici nervnog sloma, u spoljnom svetu dešava se rijaliti u kome je učešće uzela podrška nekada zaljubljenog para. Pravi rat putem medija vode Anina kuma Milena Kačavenda i Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić.

Kačavenda je u javnim nastupima potvrdila šve što je Ana ispričala o životu sa Zvezdanom, ali iznela i niz šokantnih detalja.

Foto: Estock

 

- Imala sam najgore obračune sa Zvezdanom, kao pravi muškarac. Sekirom sam razvaljivala vrata da bih je spasla. Ana je ležala plava, modra, iscepana, krvava i prebijena. Dotle je došlo, da sam uzela nož i gađala ga, a Zvezdan je bežao - prisetila se kuma Milena u „Novom jutru“ na Pink televiziji. Ona je dala sud i o Zvezdanovom ocu.

Scenario/Prinscreen

 

- Moku nisam videla na proslavama dečjih rođendana, na slavama, nikada u zatvoru gde sam ja posećivala njegovog sina sa svojom drugaricom. Zvezdan nije imao kontakt s ocem. Ja bih „tatka bez patke“ pozvala da se suočimo oči u oči. Gde si, tata, bio kad je trebalo, gde si bio sve ove godine, gde si sada? Ti jednom mongoloidu od 50 godina držiš stranu da provodi vreme sa mladom ženom čiji će život zasigurno uništiti. Imam utisak da „tatko bez patke“ želi da uđe u rijaliti i zaradi neki novac - rekla je kuma Kačavenda.

Tragom svih priča koje su proteklih dana izašle u javnost pozvali smo Zorana Slavnića koji nam se javio i osuo paljbu po kumi. Umesto da prokomentariše ponašanje svog sina kog je do juče podržavao i nalazio opravdanje, on se ostrvio i na nas.

- U medijima je svaki dan kuma alkoholičarka - počeo je besno Moka, i dodao:

- Koja je ona budala, da se posere na mene i Zvezdana? Stavio sam embargo na medije i neću da pričam dok se prostor daje takvima kao što je kuma Kačavenda - bio je besan Moka, koji nam je na kraju razgovora i zalupio slušalicu.

Bulić: Za Anu bih dao život

Najveću podršku Ani je pružio njen bivši dečko Aca Bulić, koji je potvrdio da bi se uselio u „belu kuću“ zbog nje.

Foto: Printscreen Youtube/Novo jutro

 

- Ušao bih u Zadrugu ako bi Ani to pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, nešto moje dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam -rekao je Aca, i prokomentarisao kako bi Zvezdan reagovao kada bi ga video u imaginarijumu:

- Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan nešto uradio, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu - izjavio je Bulić u „Novom jutru“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading