OGLASILA SE RADA VASIĆ! Prokomentarisala je sinove i njihovu odluku da promene pol "NEK SU MI ŽIVE I ZDRAVE"
Pintscreen

Rada Vasić, majka Gibe i Mike Vasić, oglasila se nakon vesti i ekskluzivnih fotografija, da su bivši rijaliti učesnici promenili pol, a da se jedan od njih, koji se sada zove Ivana i venčala za Nemca.

OGLASILA SE RADA VASIĆ! Prokomentarisala je sinove i njihovu odluku da promene pol

Printscreeen/Kurir TV

 

Radu smo pozvali da joj čestitamo na udaji ćerke i da čujemo njen komentar, ali ona nije bila preterano raspoložena za razgovor.

- Neću ništa da komentarišem. Samo nek su žive i zdrave! - kratko je prokomentarisala Rada, koja je bila veoma nervozna pa je prekinula vezu.

Podsetimo, Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici "Velikog brata" i "Zadruge", promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

OGLASILA SE RADA VASIĆ! Prokomentarisala je sinove i njihovu odluku da promene pol

Foto: privatna arhiva

 

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice.

Kako nam je prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Mika i Giba su se oglasili posle promene pola i venčanja, evo šta su rekle Ana i Ivana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading