Miljanina sestra nasrnila na NOVINARA Poslala druga da ga bije, OBEZBEĐENJE BRZO REAGOVALO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ana Kulić, najmlađa sestra rijaliti učesnice Miljane, na koncertu Milice Pavlović napravila je niz skandala, a jednog od pripadnika sedme sile je pljunula, dok je njen pratilac nasrnuo na njega.

- Ana je najpre novinarima koji su je pitali za izjavu krajnje pristojno tražila po 2.000 za intervju, a potom vređala novinare. Kasnije je prišla jednom od njih, počela da viče na njega i da ga pljuje, što je sve šokiralo. Nakon toga, tražila je od svog druga s kojim je došla na koncert da se fizički obračuna s novinarima koji su došli da isprate koncert prevačice Milice Pavlovič - počinje priču sa mesta događaja izvor koji je bio šokiran ponašanjem najmlađe Kulićeve.

 

 

- Na svi sreću obezbeđenje je odmah reagovalo i Anu i njenog prijatelja udaljilo od predstavnika sedme sile koji su radili svoj posao. Zahvaljujući dobroj organizaciji i obezbeđenju, izbegnut je veći incident - naveo je izvor.

"NAPLAĆIVALA JE INTIMNE ODNOSE!" Skandalozne tvrdnje o sramnim radnjama Aleksandre Nikolić, iznet sav prljav veš!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Шумадинац

12.02.2023 10:46

Све Кулиће у лудницу то је породица лудака.

Sneki

12.02.2023 14:44

Šta se može očekivati od Kulićki ? Ko ih je vaspitavao,zar majka koja ide po rijalitijima i skoro u svakom pronadje ljubavnika ? Kakva majka,takve ćerke.