"ANA I ZVEZDAN SU SVE DOGOVORILI" Bivša zadrugarka raskrinkala bračni par: A EVO ŠTA KAŽE ZA ANĐELU
Printscreen

Odnos, sada već, najskandaloznijeg trougla Zadruge 6 koji čine Ana Ćurćić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić postao je tema broj jedan kako među ukućanima i medijima tako i na društvenim mrežama. O njihovom ponašanju i odlukama skoro svako ima mišljenje, a nisu imuni ni bivši učesnici rijalitija.

Pevačica i bivša zadrugarka Ivana Šašić prokomentarisala je Anu, Anđelu i Zvezdana i navela da ne može da pohvata konce među njima, naglasila je da Anđela ne može i ne treba da bude kriva za sve, te da je pomirenje Zvezdana i Ane po njenom mišljenju izvesno, kao i da je ceo skandal namešten i unapred dogovoren. 

Printscreen

 

-Ovu situaciju između Zvezdana i Ane ne razumem. Ništa od izrečenog sa obe strane više ne važi. Ni njegove ljubavi prema Anđeli, ni njenog razočarenja prema njemu  i pomirenje je očigledno. Ja im to od srca želim samo ne razumem poteze kojima se trenutno zanimaju-počinje Šašićeva i dodaje:

-Anino uništavanje Anđele, uz njegove reči da se on u njihov sukob nece mešati. Šta će da radi, da sedi po strani i gleda? Mangupski skroz?! Gledali smo svi sve, pa čak i njegovu radost po pitanju moguće Anđeline trudnoće, i traženje testova za utvrđivanje i to više puta. Gde to sve nestade? Pričao je potom da će da je vodi da abortira? Biće opet po Anđeli, ona najgora, a kad je radio neke stvari, bilo brale lepo, a?

Ivana Šašić se dotakla i Aninog odnosa prema Anđeli, pa sve uporedila sa situacijom koju je i sama preživela. 

Foto: Alo/ilustracija

 

-Gledam Anine namere prema Anđeli… Doživela sam isto, ali stojim pri stavu da treća osoba nije kriva. Koja je razlika kada te muž prevari sa devojkom od 23 godine ili kao mene sa ženom od 55 godina? Apsolutno nikakva, njihovi izbori. One su slobodne i imale su pravo da u svom životu rade šta hoće. Nije do njih, već je do muževa, to je dokazano. Stojim pri tome da Ana sve treba da reši s mužem, a ne sa malom, koja je svakako potonula, i tone sve dublje u svojim glupostima. Nikoga ne branim,samo ono sto vidim mi se ne sviđa.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Bivša zadrugarka je iskrena i za Alo! konstatuje da u celoj situaciji vidi unapred smišljeni scenario.

-Moje mišljenje je, možda grešim, da su se oni sve dogovorili, a već su rekli da se u njihovoj kući pričalo o Zadruzi 7, i da će Anđela biti kolateralna šteta. Da li sam trebala i ja da uđem, da ratujem sa bivšim mužem, slušajući njegove laži o sebi, meni, ne! Čuvam svoj život, svoje zdravlje i prioriteti su mi na drugoj strani. Ana je mangup žena, ali ne krivi se treća osoba, već onaj sa kim živiš i ko je dozvolio da sve ode, a kako kažu nije prvi put. Kada jednom oprostiš prevaru, oprostićeš je svaki put.

Pevačica kaže da je na početku bila na Aninoj strani, ali nakon nekog vremena shvatila je da je situacija suprotna.

 

 

-Na početku sam i sama poverovala u sve što sam čula i videla. Videh sebe u njoj, prepoznale su se mnoge žene u Ani i njenjoj priči, ali kako je ovo krenulo, kako se mnogo što šta vidi, čuje, ima brdo i klipova koji pokazuju sve suprotno od onoga na početku i sa njegove, a i sa njene strane.

Šašićeva za kraj razgovora objašnjava i zašto je ove sezone ne gledamo u Zadruzi, iako je poziov imala.

-Uz veliko poštovanje prema čelnicima Pinka i formata rijalitija Zadruge, bila sam učesnik, i naravno da gledam. Poziv za ovu sezonu sam imala, ali jednostavno ne vidim sebe u ovom trenutku tamo. Da se svađam, pljujem i bljujem sa bivšim mužem meni to nije potrebno. Zbog moje dece, zbog sebe same, zbog mog zdravlja, nije mi mesto tamo, i ako kao i svima dobra zarada bi dobro dosla, ali moja odluka je bila da ne budem deo Zaduge 6. No, imam svoj posao, normalan, miran život i dovoljno mi je to za sreću-završava Ivana razgovor za Alo!

Moku potpuno razumem

Ivana nije htela da komentariše Zvezdanovog oca Zorana Moku Slavnića pa je naglasila da u njihov odnos ne želi da se meša.

-Razumem svakog roditelja koji podržava svoje dete. Oni očigledno imaju neke porodične sukobe, to samo oni znaju, a nije naše da se mešamo-kratko je rekla bivša zadrugarka.

"UDAJEM SE DO KRAJA FEBRUARA" Nakon što je prevarila Zolu, Miljana otišla korak dalje: PRAVI SVADBU SA BEBICOM

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading