"PREVARIO JE RADNICU KLADIONICE ZA 700.000" Ana Kačavenda iznela šokantne tvrdnje: TAJ NOVAC JE ANA VRAĆALA!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Anina kuma Milena Kačavenda, iznela je šokantne tvrdnje kada je ispričala kako je Zvezdan, navodno prevario jednu radnicu kladionice.

- Zvezdan jeste varao Anu. Kada je ušao, dušebrižnici su krenuli da se oglašavaju, ima tu argumentovanih stvari, zaista. Ana je pričala o tome, to je tačno. Čak smo Ana i ja išle u tu kockarnicu - počinje priču Milena.

Prema njenoj priči, dvadesetjednogodišnja radnica kladionice bila je izmanipulisana od strane Zvezdana, koji je uspeo da je ubedi da mu u slot aparat unese čak 700.000 dinara, budući da je jedino ona, kao radnik, imala odgovarajući ključ.

-Zamislite tog manipulatora! On ide u kockarnicu i kocka se. Mi to ne znamo, a toliko ima pikanterija, volela bih da se raščivija sve, da bih mogla da pričam. On kocka, na 30 metara od mesta gde živi. Devojka koja radi unutra za platu, on je nju prevrnuo da je devojka njemu ukucala 700.000 dinara na aparate. To je prokockao i otišao. Devojka je 700.000 dinara kladionici vraćala, čak je dobila ćušku, šamarčinu od njega, pošto je Ana našla tu devojku, otišla da razgovara sa njom, da vidi šta se dešava, šta se radi. Devojka u bezizlaznoj situaciji, ima 21 godinu, tek postala punoletna i počela da radi... - do detalja je ispričala Milena.

-On je njoj prodavao priču neku o emotivnoj vezi, piju piće, on tu sedi, ona tu radi... Ti si devojku izmanipulisao! Onda Zvezdan kleči, plače, kune se da ništa neće više uraditi. Taj novac je na kraju vratila Ana- rekla je Kačavenda gostujući na "Red Tv".

PROCUREO SNIMAK ANĐELE IZ ZATVORA Histerisala, lupala i pretila produkciji "NEĆU DA SE SMIRIM" (VIDEO)

 

Komentari (0)

Loading