KRŠ I LOM Anđela htela da se ubije zbog Zvezdana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Trenutno najpoznatija ljubavnica u Srbiji Anđela Đuričić sve teže podnosi to što je od Zvezdana Slavnića dobila šut-kartu. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, Crnogorka je u nekoliko navrata nakon emisije „Pretres nedelje“ u kojoj su je svi napali i osudili njeno ponašanje prema ženi kojoj je otela muža Ani Ćurčić pokušala da pobegne. Razbila je staklena vrata, rukama i nogama je udarala gde je stigla, pa je tom prilikom povredila ruku. Napravila je neviđeni krš i lom po imanju, u čemu nije uspeo da je spreči niko, pa ni onaj zbog kog je postala najomraženija ljubavnica - Zvezdan Slavnić. Dok se ona bacala po podu i udarala, on je pokušavao da je urazumi, ali bezuspešno.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Da je smire bar nakratko, uspeli su Ana Spasojević i Miljan Vračević koji su je odveli i u izolaciju, ali je onda došao Lepi Mića, koji ju je još više razbesneo. Naime, on je doneo sredstva za dezinfekciju i zavoje, a kada je to Anđela videla, opet joj je pao mrak na oči jer nije želela pomoć, već da napusti imanje.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Neću to da stavljam! Neću! Pustite me! - vikala je temperamentna Crnogorka dok se otimala.

- Taman smo je smirili - bio je besan Vračević na Lepog Miću, koji je bezuspešno pokušavao da stavi oblogu na Anđelinu ruku i sanira povredu. Svaki napor zadrugara da joj pomognu fizički i psihički bio je uzaludan.

- Samo izađite, slomiću i noge i ruke! Hoću da idem kući, a neće da me puste. Mnogo me boli ruka, slomiću je, ali ću izaći - histerisala je Anđela, nakon čega ju je obezbeđenje odvelo u zatvor da prenoći i da se smiri uz adekvatnu terapiju.

BRUTALNO VREĐALA ŽENE Evo kako je Anđela nipodaštavala devojke kada je imala samo 14 godina, SKANDALOZNO!

 

 

Komentari (0)

Loading