Kuma Ane Ćurčić iznela interesantne informacije "ŽAO MI JE ANĐELE, ONA NEMA POJMA KAKAV JE ZVEZDAN PREDATOR"
Foto: Alo/Alo.rs/Dejan Briza

Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, gostovala je jutros u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TV, gde je govorila o Ani, Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić.

Kuma Ane Ćurčić iznela interesantne informacije

Alo.rs/Dejan Briza

 

Kako kaže, odlično je upućena u Anin i Zvezdanov zajednički život.

- Oni su bili 13-14 godina zajedno. Prošli su sve i svašta, bila je to ljubav jedna ozbiljna, divan odnos između njih. Međutim, u međuvremenu su se stvari promenile, jer se on životno nije snašao, nije pronašao, tada su krenuli problemi i stvari se izmenile - priča Ana, koju su voditelji upitali da li su istinite glasine da je Ana svog prethodnog supruga, sa kojim ima decu, varala sa Zvezdanom.

To je notorna glupost, nema tu reči o prevari. Oni i danas imaju super odnos. Zvezdanova prva supruga je takođe fenomenalna, imaju super odnos ona i Ana.

Kuma Ane Ćurčić iznela interesantne informacije

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Milena se osvrnula takođe i na spekulacije o tome da je "sve stvar dogovora između Ane i Zvezdana", budući da mnogima nije jasno kako ga napada, a potom mu briše suze i grli.

-Ljudima ništa nije jasno, čak se priča da su se oni sve dogovorili, a ja sam tu neki svedok saradnik. Ne! Pitaju žene šta je sa njim radila tolike godine. Ljudi, nije on uvek bio takav, nije bio nasilnik od početka njihove veze, promenio se u međuvremenu i to traje neki period. Ana je ostvarena žena, on je želeo s njom da ima decu, da ima legalne poslove, a to nije uspeo. Prati ga neko ime kriminalca, a tvrdim da to nije. Nije ni kriminalac, ni poslovan čovek, nije se ostvario. Ana je životno ostvarena, a njega je stigla kriza srednjih godina. Počeo je da traži spas, kao svi slabići, u kocki, u nasilničkom ponašanju i postao je sve gori. Ona nije trpela ovo ceo život, već neko poslednje vreme i verovala je da će se promeniti, da će sve biti strava - priča Milena i dodaje:

-Žestoko se nerviram kad mu Ana briše suze i teši ga, to nije zaslužio, ali ne želi njemu tamo skandal, da bude izbačen i da ostane bez honorara, da plaća penale. Ne želi da bude krivac, on je sve vreme napada:"Ti si ovde došla da ja odem u zatvor". Ona taktizira, pokušava da ga smiri i drži ga po strani. Teško je držati ga pod kontrolom, a ona ga najbolje zna.

Anđela Đuričić je nekoliko puta priznala da joj je Zvezdan rekao da ju je pomno pratio u prethodnoj "Zadruzi", zbog čega je ona uverena da je "pikirana" s njegove strane, što je potvrdila i kuma Milena.

-To je interesantna priča. Dolazila sam kod njih kući, on je bio lud za tom "Zadrugom". Stalno je govorio za Anđelu:"Kako divna jedna devojka, kako je smerna, čedna i poštena", stvarno je to govorio. Ispostavilo se, vidite, da on uđe u "Zadrugu" ove godine i da se njih dvoje spanđaju. On je sve znao poimence, bio je u toku. Anđelu je stvarno hvalio - priča Milena, koja kaže da bi Ani, kada bi imala priliku da je čuje, poručila da smanji napade na Anđelu.

Kuma Ane Ćurčić iznela interesantne informacije

Foto: Printscreen/instagram

 

- Htela bih da kažem Ani:"Pusti tu devojku, ništa nije kriva", meni je nje i žao. Stvarno nema pojma s kakvim predatorom ima posla. Videli smo mu ponašanje, ono skakanje, naskakanje... Ljudi se stvarno plaše, zaziru od njega. On je nju češljao, pravio sendvič... Meni je to bilo fascinantno. Ja sam se tad našalila, rekla da joj proverava kvalitet kose dok je ne iščupa. 

ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM Zadrugarka se ozbiljno povredila, odbila svaku pomoć ŽELI SAMO JEDNO (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading