RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću:  ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Zadrugarka Anđela Đuričić, lepa Crnogorka iz Đenovića, malog i mirnog primorskog mesta u Bokokotorskom zalivu, nadomak Herceg Novog, postala je poznata tokom rijalitija Zadruga 5, gde se prvi put pojavila u javnosti i zdušno se trudila da sebe predstavi kao moralnu gromadu i devojku koja nikad sebi ne bi ukaljala obraz i čast, a ne daj bože da stavi porodicu na stub srama!

Međutim, „čedna Crnogorka sa Jadrana“ ove godine učinila je sve da pogazi svaku svoju izgovorenu reč i tako postala najkontroverznija, ali i najomraženija rijaliti ličnost.

RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću:  ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)

Foto: Alo!

 

Osim što je rasturila vanbračnu zajednicu bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića i njegove žene Ane Ćurčić, Anđela je upražnjavala i seksualne odnose pred kamerama usred bela dana i tako pogazila sve principe i kodekse kojima je prošle sezone dušu vadila svojim cimerkama iz „bele kuće“, a samim tim stavila pečat bruke na sopstvenu porodicu. Priča koja je šokirala celu Srbiju, ali i region bila je dovoljna da se ekipa Rijaliti plus dodatka uputi u  Đenoviće kod Anđelinih roditelja. Međutim, naišli smo na zaključanu kapiju i pustu, vidno oronulu vilu sa nekoliko apartmana.

Na vili piše „for sale“ (na prodaju, op. aut.), a ispred porodičnog doma nikoga nismo zatekli, pa smo prošetali kroz komšiluk gde smo sreli jednu devojku voljnu za priču, ali ne i za fotografisanje.

RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću:  ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)

Foto: Alo!

 

- Dugo niko iz komšiluka nije video ni Anđelinog oca, ni majku, brata nema tu mesecima - započinje devojka priču, a na naše pitanje da li zna Anđelu i kakvo ima mišljenje o njoj, najpre je stidljivo odmahnula rukom, a onda je ipak iznela niz pikanterija na račun sugrađanke:

- Znam je, kako je ne bih znala, pa ona je bila sa mojim dečkom, ali nešto neobavezno, kratko, nemojte samo da me snimate, molim vas - priča devojka, i objašnjava kakva je Anđela bila pre Zadruge:

- Ona je dno dna, samo se o tome manje pričalo jer nije bila poznata kao sada, kakav moral i te priče, jedino što je ovde drugačija sredina, pa se to malo diskretnije prenosi - kaže devojka i otkriva da li je istina da su se Anđelini majka i otac iselili iz Đenovića jer ih je sramota zbog rođene ćerke:

RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću:  ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)

Foto: Alo!

 

- Ne znam, ali znam da ih danima više niko ne viđa, bukvalno. Do pre nekog vremena je bar njen otac dolazio u pekaru i prodavnicu, ali sada ni njega ne viđaju. Oni su, verujte, stvarno dobri ljudi, i majka i otac, ali ona je dno dna. Ma mi smo i prošle godine kada je bila u Zadruzi znali da će se to desiti kad-tad. Čim smo videli njene histerije sa Matejom, sve nam je bilo jasno - priča devojka, i dodaje da Anđelu ni prošlog leta niko nije viđao u Đenovićima. - Možda je došla na dan ili dva da se vidi sa svojima, ali verujem da je sve vreme bila gore u Beogradu - kaže devojka iz Anđelinog komšiluka, uz napomenu da Đuričićeva nema nikakav salon lepote, niti frizeraj, kako su pojedini mediji preneli:

- Ma kakav salon... To je čista budalaština, njena prodana priča koju je pustila u prvoj sezoni - tvrdi komšinica, i osvrće se ponovo na Anđeline roditelje, na njihov neminovni susret kad ona izađe iz „bele kuće“:

- Jao ne znam, zaista, to je baš problem... Da su oni, ne znam sada, u nekom većem gradu, tipa u Beogradu, pa da ih znaju samo komšije iz tog bloka gde bi eventualno živeli... Ali ovde njih zna ceo grad, sve komšije, ceo grad zna ko je Veliša, ko joj je majka, ma i nju zna ceo grad... To ovde nije normalno, nije ovde kao u velikim gradovima. Gde god izađu, pitaće se ljudi kada ih vide šta im to ćerka radi. Moj otac bi mene obesio da sam uradila isto što i ona - objašnjava devojka, i kaže da ne veruje da će se Anđela posle svega trgnuti:

RIJALITI PLUS U CRNOJ GORI Đuričići nestali iz Đenovića, prodaju porodičnu kuću:  ŠOKANTNE TVRDNJE KOMŠIJA (VIDEO)

Foto: Alo!

 

- Ma ne verujem, ostaće ona ista. Mogla sam i ja da odem u Beograd gde me niko ne zna da pričam šta mi padne na pamet, tako je i ona prosula priču o moralu. Što je nagore, ovde i oni koji ne prate Zadrugu znaju za to, prosto je neminovno da se sve to sazna i zato je njenima najgore - zaključila je Anđelina sugrađanka.

Komšinica: Ima divne roditelje!

Dok smo šetali Anđelinom ulicom, naišli smo na još jednu komšinicu, malo stariju ženu, koja nije bila raspoložena mnogo da priča:

- Ne pratim Zadrugu, nikada to nisam gledala, a Anđelu ne poznajem - rekla nam je komšinica, a kada smo je pitali da li poznaje Velišu i Ljiljanu Đuričić, imala je samo reči hvale:

- Njih znam, o njima imam da kažem sve najbolje - dodala je.

Konobar: Nije lepo to što radi porodici!

Na kraju posete Đenovićima naišli smo na mladog konobara koji kaže da ne poznaje lično Anđelu, ali zna za priču koja je sada prati:

- Nisam baš upućen, ali čuo sam šta se desilo - započeo je momak i dodao:

- Po mom mišljenju, nije lepo to što je uradila. Sigurno će biti osuđena ovde kod nas, ipak je ovo mala sredina - objasnio je momak, a na pitanje da li veruje da će Anđeli roditelji oprostiti, kaže:

- Roditelji su naši najveći prijatelji, tako da verujem da će i njoj njeni oprostiti!

"NISI DOBAR OTAC" Ivan Marinković se susreo sa kritikama: IDEŠ PO SOBI I LAJEŠ SAMO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading