EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dejan Dragojević o zvaničnoj supruzi i zvaničnom datumu okončanja braka (VIDEO)
Foto: Alo/Dejan Briza

Javna prevara koju je Dejan Dragojević doživeo od još uvek zakonite supruge Dalile Dragojević u petoj sezoni Zadruge i dalje se prepričava, a on je tokom posete našoj redakciji progovorio o razvodu koji i dalje nije okončan, psihičkim problemima s kojima se suočio, ali i novoj devojci koja mu je vratila nadu u ljubav.

Dejan Briza

 

- Nažalost, moj brak nije okončan. Konačni razvod će biti 14. februara. To je odredio sudija. Pozivi su poslati nekoliko puta, niko nije dolazio, a ja želim da se razvedem. Došla, ne došla, suđenje se okončava. Poziv smo poslali na dve adrese, a datum ročišta stoji i na oglasnoj tabli u sudu. Što se tiče prezimena, ako se diči tuđim prezimenom, sigurno postoji razlog. Mogu i da je tužim za to prezime, ali uzdam se da će se to rešiti kada se nađe neko ko će da se njom oženi. Sledeći put kada se budem ženio, uzimam ženino prezime - našalio se Dejan, i priznao da je zahvalan Filipu Caru što mu je otvorio oči.

Dejan Briza

 

- Nikada nisam osećao sramotu zbog njenih postupaka jer to nikada i nije bila moja sramota. Koliko god da neko s kim si u braku jeste tvoje ogledalo, uvek me je držala svest o tome da nisam ja taj koji je srušio taj odnos. Nisam krivio ni tog muškarca, raščistio mi je put. Svako odgovara za svoje postupke. Situacija u kojoj sam se našao je bila nenormalna i bolesna, spaslo me je to što volim da se zezam na svoj račun - naveo je Dragojević, koji je već nekoliko meseci u skladnom ljubavnom odnosu sa dvadesettrodišnjom Jovanom. 

- Imam devojku koja ne želi da se eksponira. Sklanjali smo se do trenutka kada smo otišli u klub i kada su nas uhvatili paparaci. Zaljubljen sam i lepo nam je. Sastavni deo života je i da patiš i da voliš. Ovaj odnos je skroz drugačiji od svih dosad. Kroz rijaliti naučiš da proceniš ljude, a nju sam procenio kao osobu koja nema loše misli, postupke i namere. Osetio sam da mi želi dobro i zato joj i verujem. Idemo korak po korak, još uvek ne živimo zajedno, a ako sve bude kako treba, radovaću se da jednog dana osnujemo porodicu - završio je Dejan za Alo!

David me je izvukao iz pakla

Kako je po završetku Zadruge 5 obnovio kontakt sa svojom porodicom, ne krije da je blizak odnos s njima doprineo njegovom oporavku od javne prevare.

- Posvetio sam se psihičkom miru, a onda i svom telu. Da nije Davida, ne bih uradio 90 odsto toga. Pomogao mi je treninzima, ali i savetima za zdravu ishranu. Osladilo mi se da treniram kada sam dobio jedan, drugi, peti mišić. Osim toga, David me je terao da idemo svuda, izlazili smo, putovali, pa sam se znatno brže pomerio iz svoje zone komfora - naveo je Dragojević.

Teško se borim s anksioznošću

 Pritisak javnosti doprineo je Dejanovom lošijem psihičkom stanju, koje korak po korak pokušava da reši.

- Anksioznost se pojavila u rijalitiju. Pričao sam s psihijatrom jer sam ispao iz svog koloseka. Svi su komentarisali, gledali čudno i ostala mi je navika da se zatvorim u mali prostor i ne izlazim. Izbegavao sam mesta gde je gužva i odlazio bih iz restorana čim bih video da me drugi gledaju. Da sam izmislio lek za koronu, da sam sportista koji je osvojio medalje i doprineo državi, ponosno bih išao ulicom. Bio sam u rijalitiju i pokazao sam loše postupke poput agresije, lomljave, a time se nikako ne ponosim - rekao je bivši rijaliti učenik.

KUMA ANE ĆURČIĆ OGLASILA SE ZA ALO! Milena otkrila sve o Zvezdanu "NASILJA JE BILO, A ANĐELA JE NJEGOVA SLEDEĆA ŽRTVA" (VIDEO)

Komentari (3)

Loading
Jovana

02.02.2023 21:40

Deki, samo napred polako i sigurno. Svu srecu ovog sveta ti želim, a sliku Cara da uramiš što te je spasao dve kalašture. Glavu gore.

Sremac

03.02.2023 06:12

Samo budi normalan i pazi koga uzimas pusti onu ludu iz Bosne ti imaj svoj život samo hrabro napred