TARA SIMOV IZNENAĐENA PONAŠANJEM SVOJE PRIJATELJICE ANE "UMESTO ANĐELU, SVI PLJUJU NJU"
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Tokom današnjeg dana došlo je do velikih turbulencija i preokreta u "Zadruzi 6". Naime, Zvezdan Slavnić uporan je u nameri da se pomiri sa Anom Ćurčić, a ona ga, polako, ali sigurno, pušta sve bliže.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Danas su vodili ozbiljan razgovor, ali do pomirenja nije došlo. Ipak, i to je bilo dovoljno da Anina prijateljica i bivša zadrugarka Tara Simov ostane bez teksta zbog ponašanja Ćurčićeve.

Printscreen

 

-Smatram da su Ani emocije pomešane i da ne zna šta radi. Mnogo mi je žao što je dovela sebe u situaciju da je ljudi pljuju i umesto Anđelu da osuđuju, oni osuđuju Anu. Ja sam je savetovala da mora da bude pod kočnicom i da vodi računa o kontroli emocija, međutim dešava se sve što i sami vidite - rekla je Tara.

Ona je dodala da ne može da poveruje da se uopšte javlja ideja o pomirenju.

-U šoku sam da uopšte razgovara sa njim, smeje se, a kamoli da se sa bilo čije strane poteže ideja o pomirenju, katastrofa i nedopustivo - izričita je Tara.

MAJA UBEĐUJE ZADRUGARE DA NIJE BILA SA SUBOTIĆKINIM MUŽEM BEZ RAZLOGA "POSTOJI POZADINA OSNOSA SA PECOM"

Komentari (1)

Loading
Ceca

02.02.2023 04:35

Ana i Tara po godinama nikako ne mogu biti prijateljice možda možda iz kruga poznanika sakojima se družile Po njanjavom glasu,prenemaganju dok priča,glumirtvu,mema jasan stav,vratila bi se ona Zvezdanu na zajednički budžet. Pozdrav za nas budale koji ovo prate