ZVEZDAN NIJE PRVI STARIJI MUŠKARAC U NJENOM ŽIVOTU? Isplivali novi detalji Anđelinog privatnog života, PROGANJALA BIZNISMENA
Foto: Alo/Printscreen

Novljanka, koja se u petoj sezoni "Zadruge" istakla po smernosti, imala je vezu sa cimerom Matijom Matijevićem, koji je duplo mlađi od Zvezdana, što je mnogobrojne gledaoce navelo da se zapitaju šta se to sa Anđelom dešava. Mnogi su bili u neverici kad se upustila u ljubavni i seksualni odnos sa Slavnićem, koji je ušao u rijaliti kao muškarac koji je kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Međutim, ima onih koji smatraju da Anđelina veza sa Zvezdanom nije nikakva slučajnost i tvrde da je Đuričićka i ranije imala pik na starije imućnije muškarce. Izvor blizak frizerki iz Herceg Novog tvrdi da je ona po završetku "Zadruge 5" bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom- rekao je izvor za Kurir, i dodao:

- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu.

"ONA JESTE LJUBAVNICA, I ON JESTE PRELJUBNIK" Ana Ćurčić odgovorila na optužbe da nije bila u braku sa Zvezdanom: ŽESTOKO ODBRUSILA

 

Komentari (2)

Loading
Lela

31.01.2023 21:25

Roditelji spasite Andjelu od ovih bolesnih psihopata,drugarice spasite devojku,imate li Boga?

Paja

01.02.2023 07:11

Ocigledno andjela ima los odnos sa svojim tatom čim traži ljubav u starijim muškarcima. To je uglavnom tako.