BEZ BLAMA Slavnić Anđeli pravio bebu pa u Aninom krilu grcao: Zauvek ću te voleti!
Foto: Alo/Printscreen

Tokom prethodne noći u emisiji „Pretres nedelje“ usledilo je suočavanje bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić koje su svi sa nestrpljenjem iščekivali. Pale su maske, teške reči i optužbe, ali i priznanja krivice te emocija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Prevarena žena zahtevala je od Slavnića da joj odgovori na pitanje da li je imao seks s Anđelom proteklih dana od kada se ona uselila na imanje u Šimanovcima.  Zgrožena činjenicom da Anđela veliča svoju tugu i bol za Zvezdanom, rasplakala se.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moje suze imaju težinu. Jako me je bolelo sve što sam preživljavala. Ne znam kako Anđela može da kaže bilo šta, da gleda samo sebe, dok je meni teško. Zbog ovog čoveka sam plakala, tugovala, patila i sanjala - objašnjavala je zadrugarima, pa se obratila Anđeli:

- Rekla sam ti da uzmeš ogledalce, očešljaš kosu i grgoćeš - rekla je kroz suze, a onda je Zvezdan istrčao napolje i briznuo u plač.

Printscreen

 

Filip Car je pokušao da ga smiri, ali avaj. Slavnić je odjurio kod bivše žene i plakao joj u krilu, kao malo dete.

- Ti ćeš uvek biti moja, ja ću te zauvek voleti! Bilo je dobro i nije, ali nikad nisam želeo da ti to uradim. Pogubio sam se, mnogo sam pogrešio. Ne mogu da gledam u tebe jer znam šta vidim u tvojim očima - govorio joj je Zvezdan jecajući, a onda se i Ana slomila.

- Ja te molim, iskrene su ti suze i to vidim i znam da te iskreno boli, ali neću sada da pričam o tome.

Za to vreme, i Anđela je zbog Zvezdana i cele situacije lila suze u izolaciji, pa izrazila sumnju u eventualnu trudnoću.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ako se ispostavi da sam trudna, neću abortirati. Ako se i desilo, nije se slučajno desilo, mi smo o tome pričali i  to smo želeli - govorila je Anđela, pa dodala:

- Meni ne treba njegova podrška, imam svoju porodicu, ja ću da se snađem, ako sam trudna, biće to moje dete. Zaboravila sam kada treba da dobijem ciklus, a nije mi ni redovan zbog stresa. Ako sam trudna, bez obzira na naš odnos, dete je moje i iz ljubavi sam ga napravila. Nikad ne bih abortirala - govorila je ucveljeno Đuričićeva.

"NEĆU DETE, VODIĆU JE DA..." Zvezdan šokirao, otkrio da želi da Anđela abortila: MOLILA ME JE DA JOJ NAPRAVIM BEBU!

 

Komentari (0)

Loading