OGORČENI Anđeline komšije i prijatelji iz škole progovorili o ponašanju Đuričićeve: NISU JE ŠTEDELI
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Kako  mediji prenose, prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da veruju da je to ona Anđela s kojom su delili klupu u Srednjoškolskom centru "Ivan Goran Kovačić" na Savini.

- Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smerna devojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u "Zadruzi". Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim - rekla je za Kurir drugarica s kojom je išla u školu.

Alo/ Ilustracija

 

Nije ona jedina koja ima isti dojam o Anđeli.

- Anđela je godinu starija od mene, ali sam je poznavala. Ona je bila skroz mirna, čak i stidljiva. Nije pravila nikakve skandale ili probleme. Svi smo, blago je rečeno, šokirani šta je uradila. Ne bih bila u njenoj koži kad se sretne s roditeljima - rekla nam je još jedna Novljanka koja nije htela da joj spominjemo ime. Anđelini roditelji, kako smo i ranije pisali, otkako je njihova ćerka imala seks pred kamerama sa 22 godine starijim Zvezdanom, od bruke ne mogu da izađu na ulicu. U prodavnici gde njen otac inače često dolazi u kupovinu kažu da od tog skandala više nijednom nije ušao u nju.

- Čoveka više jednostavno ne viđam otkako je mala napravila skandal. Ranije je dolazio često, fin čovek, prijatan i kulturan, plati i ode. Čujem od pojedinih da su ljudi u šoku šta mala radi. Pričaju da je bruka, da se blamira. Narod priča svašta sad. Bogami, da su normalni, ne bi je pustili tamo, kakve jade je napravila - rekao je prodavac.

"ANA JE UŠLA DA SE OSVETI" Moka Slavnić kroz suze o odnosu sa sinom, bivšom snajkom i ZVEZDANOVOJ ROBIJI

 

Komentari (0)

Loading