PREVARANT Janjuš u Nemačkoj varao žene za lovu: OTKRIVAMO SVE DETALJE
Foto: Printscreen

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš (38) poželeo je da postane biznismen i to vlasnik ugostiteljskog objekta u nemačkom gradu Ofenbahu, te da rijaliti zauvek ostavi iza sebe. U tome nije uspeo, jer je, kako smo saznali, prokockao i svoj i tuđ novac.

PREVARANT Janjuš u Nemačkoj varao žene za lovu: OTKRIVAMO SVE DETALJE

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, kako je za Rijaliti plus! ispričao dobro obavešten izvor iz Nemačke, bivši-sadašnji zadrugar je tamo živeo kao klošar, u lošim i nehigijenskim uslovima, stalno je tražio novac na zajam, a preko društvenih mreža je isticao da mu posao cveta.

PREVARANT Janjuš u Nemačkoj varao žene za lovu: OTKRIVAMO SVE DETALJE

 

 

- On je otvorio restoran u Ofenbahu, tačnije fanovi iz ovog grada kojih ima puno su mu ga otvorili. Među njima je bilo najviše žena čiju je naklonost obilato koristio ne bi li zgrnuo novac, ali kako posao nije zaživeo, nagomilali su se dugovi i računi koje je trebalo izmiriti - ispričao je izvor nekad blizak Janjuševiću. On je objasnio da je zbog lošeg salda na računu zadrugar bio primoran da živi i više nego skromno.

- On je stanovao na nekom tavanu, neuglednom i bednom, odakle je slao fotografije i poruke raznim ženama. Od jedne je čak tražio i uzeo 2.000 evra na zajam, a nudio joj je i seks. Nakon toga, nikada više nije videla ni novac, ni Janjuša - ispričao nam je izvor.

Osim ove, kako nam je nekada blizak košarkašev prijatelj ispričao, postojala je još jedna žena koju je izmanipulisao.

- Konobarici u restoranu nije dao platu od 1.500 evra. Lagao ju je i obećavao da će joj je dati sutra, prekosutra, a onda je samo zapalio u Srbiju. Tada je odlučio da uđe u Zadrugu i izbegne pozive, poruke, proganjanja i potraživanja prevarenih žena - naveo je izvor.

Poroci ga koštali u životu

I pored obećanja da će promeniti život iz korena te da će zbog ćerke Krune prestati da pije i da se kocka, Janjuš do danas to nije učinio.

- Nakon svake sezone kada uzme honorar iz Zadruge obeća da će s njim nešto napraviti i pametno ga investirati, ali avaj… Loše društvo i dugogodišnji poroci teraju ga iznova u provaliju iz koje ne zna ili ne želi da izađe - istakao je izvor.

Opštio s novom zadrugarkom

Na velelepno imanje u Šimanovcima pre dva dana uselila se kontroverzna učesnica iz Crne Gore, izvesna Šarmen Soraja Leoni Altman, s kojom je Janjuš letos bio u kres-šemi. Odmah je svima rekao kako je, iako mlada, veoma vatrena u krevetu.

- Nisi me očekivao. Nešto si smoren ovih dana? - upitala ga je s vrata Šarmen.

- Nisam, čini ti se. Daj te cigare, je l' smo njih i na moru pušili? Gospođo Marija, znate li kakav sam seks imao sa Šarmen? Najbolji na svetu, ne mogu da lažem - rekao je Janjuš, a potom otišao u dvorište s najboljim drugom, pa se i njemu pohvalio.

- Znaš li ti kakva je to čigra, propeler, vrti se po plafonu kao Spajdermen - pričao je Janjuš Caru dok se ovaj smejao.

"BIO JE NASILNIK" Kuma raskrinkala Zvezdana, otkrila detalje njegovog i Aninog braka: I TADA GA JE VOLELA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading