ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA Voditeljka u lošem stanju zbog fanova Dejana Dragojevića
Foto: Printscreen

Voditeljka Tamara Galijano dovođena je u vezu s pobednikom Zadruge 5" Dejanom Dragojevićem, koji je oštro demantovao navodnu vezu, a ujedno je i izvređao, nakon čega su njegovi fanovi, bukvalno, hteli da je linčuju!

Naime, izvor blizak voditeljki ispričao nam je kakve je poruke, ali i kletve Tamara počela da dobija, a na adresu TV Pink stižu joj užasavajuće stvari poput ruža u koje su uvezani pramenovi kose, zbog čega je Galijanova navodno završila kod psihologa.

- Tamara je strašno loše, ne pokazuje to u javnosti jer se trudi da ostane stamena, ali ono kroz šta prolazi je mnogo strašno. Dobija užasne poruke, bukvalno joj zbog Dejana žele smrt - započinje izvor blizak Tamari za Kurir.

Kako kaže, voditeljka se požalila roditeljima koji su je odveli kod psihologa da bi popričala sa stručnim licem.

ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA Voditeljka u lošem stanju zbog fanova Dejana Dragojevića

Printscreen Zadruga

 

- To je trajalo danima, nije izlazila iz kreveta. Tražila je i nekoliko dana da odsustvuje s posla, što su joj omogućili jer se baš loše osećala. Nekoliko da na nije radila, pa je u petak ispričala istinu u vezi s tom situacijom.

- Momak je sve rekao time što vređa jednu devojku, ženu, to samo znači da je spreman na sve. Ne bih to više ni komentarisala niti davala na značaju, svako govori o sebi. Istina je da sam bila loše, kolabirala sam, svašta sam dobijala, poruke su katastrofa, to je sadržaj da te uhvati jeza. Ali tu su ljudi koji su mi pomogli da to prevaziđem jer mi je bilo baš, baš teško, pozlilo mi je, roditelji su to rešili - kaže Tamara.

ČEKA GA SUD Sinovi Zorice Marković podneli tuižbu protiv Bebice, ovo je razlog

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading