NIKO OD NJIH NIJE SVETAC! Moka Slavnić poručio "Jedino mi je važna Zvezdanova sreća"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Moglo bi se reći da u Zadruzi, otkako je počela da se emituje, ništa nije sigurno sem da će u svakoj sezoni javno biti razveden bar jedan brak ili raskinuta ozbiljna veza započeta u spoljnom svetu. Na spisak onih koji su se zaljubili i to javno priznali ne misleći na osobu koja ih čeka u spoljnom svetu upisao se i Zvezdan Slavnić, koji je zbog emocija prema Anđeli Đuričić ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu.

NIKO OD NJIH NIJE SVETAC! Moka Slavnić poručio

Printscreen

 

Nakon višenedeljnog intenzivnog druženja i specijalnog zadatka u kome je Anđela bila Zvezdanova mačkica o kojoj je on vodio računa kao o svom kućnom ljubimcu, golupčići su ustali i priznali obostrane emocije.

Povodom toga za Alo! se oglasio Zvezdanov otac Zoran Moka Slavnić, koji je prokomentarisao odluku svog sina jedinca, ali i ponašanje svoje sada već bivše snaje.

NIKO OD NJIH NIJE SVETAC! Moka Slavnić poručio

Foto: Youtube/Printscreen

 

- To što je Zvezdan ustao pa javno i pošteno pričao o emocijama izuzetno poštujem. Samo ne volim kada već dođe do raskida u vezi, što druga strana bude oštećena i povređena. Žao mi je Ane koja je sve držala pod kontrolom i žao mi je što se po mom mišljenju prebrzo oglasila - počinje Moka i dodaje da je sa snajom vodio razgovore o Zvezdanovom ponašanju i emocijama koje su se rodile u „beloj kući“.

- Ana i ja smo danima vodili razgovore o svemu i preklinjao sam je da sačeka, da vidi šta će se sve desiti, a da sve raščisti kada on izađe iz rijalitija. To se nažalost nije desilo - kaže Slavnić senior.

NIKO OD NJIH NIJE SVETAC! Moka Slavnić poručio

Printscreen Zadruga

 

Moka razume sina i objašnjava kako je do svega došlo, te i da je Anđela tip devojke koja je dobar izbor za Zvezdana.

- Postoje ti stereotipi da neko voli crnke, a neko plavuše, ali to ovde nije bitno. Zatvoren prostor i sužava izbor, a bliskost sa nekim nekada dovede i do toga da se kriterijumi poremete i na neki način smanje. Meni kao ocu bitne su samo dve stvari, a to su da je Zvezdan zdrav i srećan. Žao mi je što je zbog ove druge stvari Ana ta koja je povređena. U drami između Zvezdana i Ane mi se sviđa što je rekao sve o svojim emocijama, a priznao bi on to i ranije, samo da je bio siguran. Važno je naglasiti da između Anđele i mog sina još uvek ničega nije bilo, a to ih razlikuje od svih ostalih koji prvo nešto urade pa onda priznaju. Možda je i Anđela mogla prva da kaže, ali dobro, uvek se od muškarca očekuje da vodi tu igru. Kod Zvezdana su stvari krenule iz srca i ja to razumem i podržavam, Ana je prenaglila sa visinom kazne, a Anđela sa druge strane, uprkos priznanju, i dalje tvrdi da se u Zadruzi ništa više neće deseti. To mi sada nije jasno, zašto je toliko decidna, jer šta ako se ipak desi? Teško je ne dozvoliti ništa kada emocije postoje. Poljupci, razmena nežnosti ili kulturno milovanje na nekom mestu je sasvim u redu - završava za Alo! Moka Slavnić.

U Zadruzi niko nije Ajnštajn

Slavnić je prokomentarisao i ostale učesnike i njihovo ponašanje pa napravio interesantnu analizu.

- Da se ne lažemo, niko tamo nije Ajnštajn. Niko od njih nije svetac, zato su i ušli tamo. Među njima nema neke velike razlike u moralu, vaspitanju, obrazovanju i ponašanju, kao ni u onome šta su sve radili u životu - rekao je Moka za Alo!.

SPREMAN JE DA... Matora žestoko osudila Zvezdana Slavnića: PREVARA JE PREVARA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rade

22.01.2023 20:37

Jadan je otac takvoga sina a još je jadniji sin takvog oca 😇😂🤣

Milan

29.01.2023 17:42

Da li neko može da kaže da je Moka normalan otac,on je prolupao,sobzirom da ga nije vaspitao kao malog,posledice su evidentne,ovaj robijaš je prešao sve granice ponašanja!!

jeka

21.02.2023 09:05

Tesko je reci ko je gori [ ogavniji od ove dvojice pacenika.