BESAN KAO RIS Taki Marinković osuo paljbu po Maji zbog Cara: Ako hoće ponovo da bude diskvalifikovana, neka se upusti u to
Printscreen

Ove večeri desio se nagli preokret situacije u "Zadruzi 6". Naime, Maja Marinković je želela da poljubi Filipa Cara, te je čak pokušala i da se sakrije od kamera, što joj nije pošlo za rukom.

Filip je to odbio, a onda ga je Maja ugrizla, a drama se nastavila i kasnije. Marinkovićeva je demantovala ove navode, a mi smo odmah stupili u kontakt sa njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji je kao iz topa priznao da ne podržava postupke svoje ćerke.

BESAN KAO RIS Taki Marinković osuo paljbu po Maji zbog Cara: Ako hoće ponovo da bude diskvalifikovana, neka se upusti u to

Printscreen

 

- Ništa ne mislim o tome, ne podržavam je. Znamo kako je prošla prošli put. Nadam se da je to samo igra. Znamo da su prošli put letele sve stvari, da je bila katastrofa, bila je i diskvalifikovana zbog toga. Trebalo bi da bude svesna u šta se upušta - rekao je Taki.

- On je javno kad je ušao rekao da ju je namerno diskvalifikovao. Prema tome, ako hoće ponovo da bude diskvalifikovana, neka se upusti u to, ja je ne podržavam. Shvatam ja da je zatvoren prostor, ali treba da razmisli zašto je tu - naveo je Taki.

TRAŽI SAMO JEDNU STVAR Aleks skroz potonula zbog Carevog ponašanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading