PAKLENI PLAN Dejan Dragojević spremio osvetu za Aleks i Cara, EVO KAD ULAZI U ZADRUGU
Foto: Massnori Josida

Iako je Dejan Dragojević pre samo nekoliko dana za naš dnevni list izričito naglasio da ni po koju cenu neće ući u šestu sezonu rijaliti programa Zadruga, javna prevara koju mu je devojka Aleksandra Nikolić priredila sa Filipom Carem bila je dovoljna da promeni mišljenje.

Kako saznajemo, Dragojević će se useliti u „belu kuću“ pred sam kraj godine, a sve s ciljem da osvoji Maju Marinković, ljutu suparnicu svoje bivše devojke koja je ujedno i Filipova najveća ljubav. 

- Iako mu je bilo teško da gleda prisne odnose koje je Aleksandra od početka sezone imala sa drugim muškarcima, Dejan nije želeo da spasava tu vezu, već da pusti vreme da pokaže ko je ona. Ipak, bio je ubeđen da ga neće prevariti, pa ga je njen postupak šokirao i bio okidač da promeni odluku i uđe u Zadrugu da bi im pokazao kako se igra rijaliti. Da bi ih oboje povredio, rešio je da smuva Maju, koja im je slaba tačka - kaže izvor, i ističe da je Dragojević sasvim siguran da će njegova veza sa Marinkovićevom diskvalifikovati Cara.

Foto: Alo/ilustracija

 

 - Ne samo da Dejan želi da povredi Aleks i  Filipa već želi da ih izbaci iz rijalitija kako bi ostali bez dinara. Pogotovo Filipa za kog smatra da je sa jasnim ciljem i preko njegovih leđa i ušao u Zadrugu za veliku sumu. To je ujedno i razlog zbog kog planira da se pred njim ljubi sa Majom i nju navede da ga dodatno provocira kako bi vrlo brzo ušao u fizički konflikt i sam sebe diskvalifikovao - navodi izvor uz tvrdnju da je Dejan proučio svaki detalj svog plana i da će sasvim sigurno napraviti haos.

- To što je trenutno van rijalitija daje mu neverovatnu prednost nad suparnicima. Dovoljno je psihički stabilan da ubedi Maju da mu se zaista dopada i da su emocije koje prema njoj gaji stvarne. Svoj plan će polako sprovoditi u delo i ništa neće prepustiti slučaju kako ne bi bio provaljen. Sigurno je da preljubnici neće znati šta ih je snašlo i da će Dejan opravdati velike pare koje uveliko dogovara sa produkcijom - završava izvor za Alo!.

Aleks se pokajala

Samo dva dana nakon što je javno prevarila dečka, Aleks se gorko pokajala i obavestila Filipa da ne želi da bude sa njim.

 - Grešna sam i zato moram da ćutim. Poljubio si me i započeo ovo, a sada se ograđuješ od mene. Ne želim da budem sa tobom i da trpim gluposti dok se igraš sa mojim mozgom nakon svega što sam uradila da bismo bili zajedno -  rekla je Nikolićeva svom novom-starom dečku tokom boravka u izolaciji.

Spasao me je od najgorih žena

Malo ko je uspeo da zaboravi da je Filip prethodne sezone ušao u zabranjenu vezu sa Dejanovom tadašnjom suprugom Dalilom Dragojević.

Iako mu se umešao kako u brak, tako i u vezu, Dragojević je kroz šalu istakao da je Filip njegov najbolji prijatelj.

„Taj čovek je moj najbolji prijatelj. Dođe mi da mu pružim ruku kada ga vidim jer me je spasao od najgorih žena“, naveo je Dejan putem svog Instagrama.

VARALA DEJANA I PRE CARA? Alo! došao u posed ekskluzivnih fotografija, ALEKS U KREVETU SA DRUGIM MUŠKARCEM (FOTO)

 

Komentari (1)

Loading
Nena

10.12.2022 13:10

Prodana dusa Dejan. Nije bas pozeljan u Zadruzi. Aleks je zlo a on jos vece