"HOĆE DA DOKAŽE DA MOŽE DA BUDE SA NJOM" Majka Milice Veselinović oplela po Caru: SAMO MOLIM BOGA DA NE URADI OVO!
Printscreen/RedTV

Majka Milice Veselinović, Ana, prokomentarisala je odnos svoje ćerke i Filipa Cara.

Printscreen

 

- Za mene je to što moje dete radi ponižavajuće! Treba da bude svesna nekih stvari, to je moja pretpostavka. Treba malo logike da uključi. Car samo tera inat Mensuru sa Milicom i hoće da mu dokaže da on može da bude sa njom i to je to. Sećamo se svi da se zakleo Mensuru da će to uraditi. Zna on vrlo dobro na koju će stranu, nego igra igrice samo! I sa Milicom i sa Aleks igra igrice. Aleks u tom odnosu sa Carem ne bih komentarisala mnogo, to me uopšte ne zanima i ne dotiče. Komentarisaću samo svoje dete - poručila je Ana, pa prokomentarisala i prekid prijateljstva svoje ćerke sa Aleksandrom.

- Na koju god stranu da ode, ja samo molim Boga da ne ide na stranu mog deteta! Što dalje od Milice! Daleko mu lepa kuća! Otkad se Milica rastavila od Aleks ona se pogubila. Mislila je da joj je ona prava prijateljica i da će se do kraja držati zajedno. Otkad su se raskantale, Milici su potonule sve lađe... Ne razumem situaciju. A to sve s Filipom je ponižavajuće za mene i to je to. Smatram da u Beloj kući ne postoji niko za Milicu. Od nekih ljudi koji savetuju moje dete iskreno mogu da izdvojim Ša i Ivana Marinkovića. Smatram da su njih dvojica iskreni prema njoj, ali ona slabo usvaja ono što joj oni savetuju. Rekla je da je gotovo sa svim tim, da nema više te Milice, pa opet pravi gluposti... Ne razumem, ne znam da li joj se toliko dopada Car, ali nadam se samo da će presatti da se ponižava! Nema iskrene namere on ni prema Milici, ni prema Aleks i to je to - rekla je ona.

ALKOHOL I CIGARETE Evo sa kim je Dejan Dragojević u noćnom provodu, zadrugar pokazao kraj koga se leči nakon raskida sa Aleks (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading