OZBILJNE IGRE SE IGRAJU OKO MOG DETETA Slovenka ne može više da trpi Dejanovo iživljavanje prema Aleks: Duša joj je čista kao nebo
Printscreen

Dejan Dragojević šokirao je domaću javnost odlukom da javno raskine sa Aleksandrom Nikolić zbog svega što s drugim muškarcima radi u "Zadruzi". Svoju odluku saopštio je u subotu, na svom Jutjub kanalu, a istog dana ga je vidno izrevoltirana prozvala nesuđena tašta Slovenka Nikolić, koja se ponovo oglasila.

Ona je još tada najavila da bi o Dejanu mogla štošta da kaže, da nije sve onako kako on priča, a sada je i priznala da je Dragojević njenu ćerku planirao da ostavi mnogo ranije - samo tri nedelje nakon što se uselila u Belu kuću.

OZBILJNE IGRE SE IGRAJU OKO MOG DETETA Slovenka ne može više da trpi Dejanovo iživljavanje prema Aleks: Duša joj je čista kao nebo

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kada je Aleksandra ušla u "Zadrugu", nije prošlo ni dvadeset dana, Dejan me je pozvao i rekao:"Ma, najbolje je da ja i Aleksandra raskinemo, da ja odem negde u tople krajeve". Ja reko: "Šta pričaš to, Dejane?! Koliko znam, sve je ostavila tebi, sve ti preduzimaš, da ćeš ti rešiti sve što njoj bude bilo potrebno, ne znam o čemu pričaš ti to sada?". Ima tu mnogo toga neispravnog, što neću još uvek pričati, dok ne vidim da li su neke stvari istina, neke informacije koje sam ja juče dobila... - najavila je Aleksandrina majka, koja nije želela da podrobnije govori o tome.

- Nismo se čuli. Uopšte me nije zvao, poslednji put smo se čuli pre mesec, mesec i po dana. Zvala sam ga nekoliko puta, prekida mi vezu, izbacuje me... Sve je tu zakukuljeno, zamumuljeno. Ozbiljne igre se igraju oko mog deteta, da to nije normalno - rekla je ona.

Slovenka tvrdi da je njena ćerka bila maksimalno ispravna prema Dejanu.

OZBILJNE IGRE SE IGRAJU OKO MOG DETETA Slovenka ne može više da trpi Dejanovo iživljavanje prema Aleks: Duša joj je čista kao nebo

Foto: Printscreen

 

- Ako je neko nekome veran, ako je neko nekoga voleo, ona je volela Dejana. On je išao na more sa Davidom, tamo-vamo, sve je to tolerisala, a ona nije mrdala iz kuće. Jedno veče je izašla na večeru sa drugaricom, to je bila paljba po njoj:"Eto je, opet po kafanama". Dejan vrlo dobro zna šta je ta Aleksandra učinila za njega, a ja se njoj nikada nisam mešala - kaže Slovenka i priznaje da je pogađaju Dejanove reči.

- Mnogo me boli kada znam da to nije tako. Ako je Aleksandra najgora... Pa, ja nemam dušu kakvu ona ima, ja ne znam da li će iko ikada imati takvu dušu kao ona! Jeste brza, ali bi ti srce i dušu dala. Plane ona, ne kažem ja, ali duša joj je čista kao nebo - završava ona.

ŠTA TO CAR IMA? Filip preoteo Dejanu prošle godine ženu, a ove devojku, u čemu je njegova tajna, fanovi u šoki

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mit

06.12.2022 20:58

Ne brani zeno ono sto nije odbranljivo. Na zalost cerka ti je najnemoralnija osoba koja je do sada boravila u svim zadrugama. Znao je Dejan nju najbolje.

Di

06.12.2022 21:43

Kako ovu ženu nije sramota da izadje u javnost. Gospodjo za tvoju ćerku kurve su gospodjetine.