NJEGOVA ŽENA TRAŽI ISTINU Miki Đuričić imao posla sa opijatima? Evo ko je prvi pokrenuo tu priču
Alo

Miki Đuričić ponovo je ušao u rijaliti program ''Zadruga'', ali ga ovog puta napolju čekaju ćerkica i supruga Angelina. Ipak, izgleda da je došlo do problema u raju, tokom njegovog učešća u rijalitiju.

Naime, kako se navodno navodi Angelina je saznala da je Miki imao posla sa opijatima i drogom, te je jako besna i želi da ga vidi i sazna istinu, a svi pokušaji njegovih prijatelja da je ubede da se radi o neistinama su bezuspešni.

NJEGOVA ŽENA TRAŽI ISTINU Miki Đuričić imao posla sa opijatima? Evo ko je prvi pokrenuo tu priču

Foto: Alo/ilustracija

 

- Angelina je saznala od nekoga da je Miki pre neke četiri godine imao epizodru sa nekim opijatima! Navodno se bio zavozao nekoliko meseci, međutim, Angelini je to predstavljeno kao da se on, ne daj Bože, drogirao ceo život, a to nema veze sa vezom - kaže izvor za Skandal.

- Tu priču je inače pokrenula Mina Vrbaški. Ona je rekla pre nekoliko godina svojoj majci Ivani, kako je, navodno, probala neke droge sa Mikijem i Ivana Vrbaški je sve te navode pustila u medije, ali se to tada zataškalo, međutim, opet se pokrenula ista priča i stigla je i do Angeline, pa je normalno što žena sad od Mikija traži istinu, ipak ima sa jim dete i ne pada joj na pamet da rizikuje.

OVDE JE SVE ISKRIVLJENO Ivan Marinković šokiran odnosom Cara i Aleks: Očitao bih im lekciju!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading