JEZIVE TVRDNJE Bojan Simić uhvaćen u laži, sve izašlo na videlo, haos
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bojan Simić je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" istakao kako na najvoljenije, majku i brata, nikada ne bi digao ruku, međutim njegova majka tvrdi drugačije. 

- Opet je poleteo visoko. Pričali smo o ovoj garnituri i tu je on počeo na Mariju, kako smo mu sve radili iza leđa, niko njega nije pitao... Tako je počelo. Onda na Baneta, ja između njih, dobih kroše u bradu i oni odu, ode i on valjda da se nadrogira. Vratio se i počne haos sa mnom, ruke su mi modre, zato sam to uradila, on nije verovao - žalila se Bojanova majka tadašnjoj snaji Ivani, a potom priznala da je njenog sina odvela polici

JEZIVE TVRDNJE Bojan Simić uhvaćen u laži, sve izašlo na videlo, haos

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, pre nekoliko nedelja objavljena je sudska presuda, kojom je Bojanu zabranjen prilazak majci i bratu.

Naime, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im - Simić B. i Simić M. Takođe, navedeno je da ukoliko učinilac Simić Bojan prekrši hitnu meru koja mu je produžena, biće kažnjen kaznom zatvora do šezdeset dana.

JEZIVE TVRDNJE Bojan Simić uhvaćen u laži, sve izašlo na videlo, haos

Printscreen

 

S druge strane, Bojan je poricao delo koje mu se stavlja na teret.

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata - ispričao je Bojan u "Zadruzi".

NIJE SE SETILA BIVŠEG Aleksandra ni ne sluti šta se napolju dešava dok provodi vreme sa Carem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading