SVE ĆE IH POSTAVITI NA NJIHOVO MESTO Oglasio se Carev najbolji drug, pa prokomentarisao Maju i Milicu, a tek šta je rekao za Miljana, haos
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prethodne noći, velelepno imanje u Šimanovcima, postalo je bogatije za još jednog učesnika, kada je u Belu kuću ušao Filip Car.

Kontroverzni takmičar, podigao je ogromnu prašinu svojim prisustvom, a mnogima nije bilo dobro kada su ga ugledali na pragu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Povezan sa mnogim aktuelnim zadrugarkama i upleten u mnoge priče od početka najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu, napravio je haos tokom lude žurke koja se orila imanjem, a Maja Marinković i Bilal Brajlović, ušli su u novi turbulentni period svog odnosa. Milica Veselinović, takođe je bila oduševljena njegovim dolaskom, što je pojačalo aferu 'Sneg' i spekulacije da su imali nešto prethodnog leta.

Tim povodom oglasio se najbolji prijatelj starog/novog učesnika, Bruno Uremović, kako bi dao svoj sud o atmosferi i ponašanju Filipa nakon ulaska u Belu kuću.

- Mislim da je ušao u pravo vreme i da je konačno spreman da pokaže najbolje od sebe. Sinoć je dominirao! Verujem da će voziti rijaliti onako kako treba i kako samo on ume - rekao je Bruno.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

O vezi Maje i Bilala ali i njihovoj strepnji kada je ulatak Cara u pitanju, Bruno je rekao sledeće:

- Mislim da njega Maja ne zanima više i da mu to ne treba u životu. Verujem da je završio sa tom pričom, ali mogu da ostavim minimalno prostora za to jer su u zatvorenom prostoru... Bilala ne bih komentarisao, ne treba da se boji Cara kada je Marinkovićeva u pitanju, nije ona njegova sfera interesovanja - naveo je Uremović.

Afera 'Sneg' kao i spekulacije na temu odnosa Cara i Milice, tresle su region, iako su oboje negirali da se u spoljnom svetu nešto desilo. Bruno je dao svoj sud i o ovoj gorućoj temi.

Pink printskrin

 

- Ne znam detalje, znam samo da su se dopisivali i da je ostalo na tome. Iskreno, mislim da će tu biti nešto uskoro, a svakako mu je i pametnije da se skloni od starih priča - izjavio je Uremović.

Protekle noći jedan od prvih sukoba, bio je i između Cara i Miljana, zbog toga što je Vračević spominjao i prozivao Filipa pre nego što je ušao na imanje, te su se suočili i 'rešili' svoje probleme, kada je umalo došlo do ozbiljnog okršaja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne poznajem Miljana i ne bih da komentarišem previše, ali sve što mu je Car rekao sinoć - lepo mu je rekao - zaključio je Bruno.

TO JE MANGUP NA BATERIJE, SVE ZAVISI OD MAJE Taki Marinković ne može da dođe sebi od besa, udario na Filipa Cara, pa mu poručio ovo

Komentari (0)

Loading