UROŠEV DEČKO ULAZI U ZADRUGU! Saznajemo sve o Ćertićevoj gej aferi, bio je u vezi sa fitnes trenerom, imali su burnu vezu!
Foto: Facebook

Da živimo u svetu koji ne prihvata razlike, dokaz je kaskader Uroš Ćertić za kojeg se sve glasnije šuška da voli isti pol, iako on uporno ističe da je naklonjen samo ženskom.

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homoseksualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvek bio samo sa ženama, i to prelepim, uspešnim, poznatim i slavnim. Međutim, čini se da će se za njega sve promeniti kada se u „belu kuću“ useli onaj s kojim je navodno seksualno opštio.

- U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu seksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga - otkrio je izvor za Rijaliti plus, pa dodao:

Printscreen

 

- Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom - ispričao je izvor.

Prema našim saznanjima, produkcija TV Pinka je stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči s onim s kojim je nekada gužvao postelju.

Printscreen

 

 

- Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog seksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

Slavnićeva žena potvrdila

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, potvrdila je priču da je Ćertić biseksualac, te da joj nije jasno zašto to ne prizna.

- Uroš je deklarisani biseksualac i dobro radi one stvari s muškarcima. Ja protiv toga nemam ništa, najviše na svetu volim svoje drugove gejeve, ali nemoj se prikazivati onakvim kakav nisi - zaključila je Ana za Pink.rs.

GOJIM SE Nakon operacije želuca koju je jedva preživela, Miljana Kulić ponovo prolazi kroz agoniju: Muka mi je!

 

Komentari (0)

Loading