NIKAD SE NE ZNA Sestra Aleksandra Sauera oplela po Mariji Kulić
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandar Sauer izneo je tvrdnje da je Marija Kulić, majka Miljane Kulić zaljubljena u njega, što je izazvalo veliki haos u Beloj kući. Tim povodom oglasila se i sestra mladog Novosađanina, Ivana Sauer.

Printscreen

 

- Aleksandar je pitao zadrugare da li se i njima čini da Marija Kulić možda preteruje u komentarisanju i zapažanju njoj nebitnih stvari pa se našalio i rekao "da nije možda zaljubljena kada je toliko zanima gde ja gledam". To je šala. Što se tiče njegovog odnosa sa Bilalom, on je jako odan drug i pogodilo ga je to što Bilal nije sa njim popričao nakon te situacije sa Majom nego je otišao kod Zorice - počinje Ivana i nastavlja:

Pink printskrin

 

- Aleksandar samo želi najbolje za Bilala, štiti ga i ne želi da Bilal bude povređen, to je sve, ali se sve drugačije shvati. Za iskrene prijatelje ne bih da komentarišem jer se to menja iz dana u dan. Osim Bilala, Miljana, Rodnija i Cvete mnogi su me razočarali, kao i njega. Što se tiče devojaka, ne plaši se da započne neki odnos već sam sigurna da u kući ne postoji devojka koja mu se naročito sviđa što sam i ranije rekla. Ali, nikad se ne zna kada i sa kim može da se rodi ljubav.

URNISAO IH Kristijan Golubović žestoko potkačio Ivana Marinkovića i Uroša, izneo šok detalje

Komentari (0)

Loading