DOPADA MI SE MAJA MARINKOVIĆ Miloš Bojanić prokomentarisao dešavanja u Zadruzi, pa se osvrnuo na učešće sina
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Popularni pevač Miloš Bojanić bez zadrške je progovorio o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog sina Mikica koji je trenutno učesnik jednog rijaliti programa.

-Uopšte mu ništa ne zameram, osluškujem glas naroda. On ima itekako pozitivne komentare, gde god me ljudi sretnu jako su zadovoljni. Za njega ima jako puno pozitivnih komentara, jako su zadovoljni. Kažu da je jako lepo vaspitan – objasnio je Bojanić na samom početku razgovora, a zatim dodao:

DOPADA MI SE MAJA MARINKOVIĆ Miloš Bojanić prokomentarisao dešavanja u Zadruzi, pa se osvrnuo na učešće sina

Printscreen Premijera

 

-Ne mogu stalno da pratim sina preko malih ekrana. Prvo zbog toga što program počinje jako kasno, a drugo zato što imam puno obaveza. Malo mi je monotono da gledam rijaliti po ceo dan. Ne mogu da kažem da ne pratim uopšte, u toku sam svakako. Ja sam iskusni stari igrač tako da sve to smatram igrom.

Pitali smo pevača ko mu je pored sina omiljeni rijaliti učesnik, a njegov odgovor nas je potpuno iznenadio.

-Pa šta znam, meni se dopada Maja Marinković, ona ima posebnu energiju. Sve to nosi na svoj način, mislim da odlično doprinosi tom rijalitiju. Ima tamo starih iskusnih igrača koji su proveli po četiri, pet godina u svemu ovome. Odlično se snalaze u svemu tome, iskustvo je čudo. Ima i ovih koji su neiskusni, ali se uklapaju- otkrio je Miloš za Grand.

NE ŽELI DA ZNA ISTINU Miljana Kulić obrnula ploču: Neću dozvoliti da Bebica ide na poligraf!

type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading