PRIVATNI PREDUZETNICI! Luna i Marko otvaraju fabriku tekstila, otkriveni svi detalji
Foto: Youtube/Printscreen

Iako im Jutjub kanal donosi pozamašnu zaradu, Luna Đogani i Marko Miljković uporedo prodaju i sportsku garderobu sa svojim potpisom. Kako bi i taj biznis proširili, Miljkovići su odlučili da otvore fabriku tekstila te započnu ozbiljniju prodaju, saznaje Alo!.

PRIVATNI PREDUZETNICI! Luna i Marko otvaraju fabriku tekstila, otkriveni svi detalji

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Marko je oduvek maštao o velikoj firmi koju bi mogao da vodi i od nje zarađuje do kraja života. Iako voli Jutjub i snimanje, već neko vreme se ne pronalazi u tome. Nekoliko godina ima svoj brend ali nikada do sada u potpunosti nije bio zadovoljan poslovanjem, ali ni krojačima koji su kasnili sa rokovima - ispričao je za Rijaliti plus izvor blizak ovom bračnom paru, pa dodao:

PRIVATNI PREDUZETNICI! Luna i Marko otvaraju fabriku tekstila, otkriveni svi detalji

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Osim što je šnajdere skupo plaćao, oni su zabušavali pa je ulazio i u cajtnot s isporukom. To ga je navelo da razmotri kako i na koji način da unapredi svoje poslovanje. On i Luna su se dogovorili da pokrenu sopstvenu fabriku tekstila, te da prošire delatnost i na šivenje uniformi za velike firme i korporacije - ispričao je izvor za Rijaliti plus.

Svesna da trenutno ne zarađuju koliko bi mogli, Luna je podržala Marka i složila se da sredstva sa zajedničkog Jutjub kanala ulože u fabriku tekstila. Ovih dana Miljkovići su u potrazi sa adekvatnim prostorom koji će iznajmiti.

- Luna i Marko su se dogovorili da za početak zaposle tridesetak ljudi, ali će, kako posao bude rastao, povećavati taj broj. Takođe, ako bude neophodno, podići će kredit, jer žele da svojim zaposlenima ponude pristojne plate te da svi budu srećni i zadovoljni - ispričao je dobro obavešteni izvor za Rijaliti plus.

Jutjub im platio Ameriku

Luna i Marko Miljković na Jutjubu koji nosi istoimeni naziv kao i njihova robna marka, za sada imaju 146.000 pratilaca. Poznati su po tome što imaju i članove svog kanala koji doniraju novac i daju ideju za video-sadržaj koji bi voleli da gledaju. Tako su Miljkovići od svojih pratilaca ali i članova zgrnuli ogroman novac koji im je omogućio da posete SAD.

- Zahvaljujući Jutjubu smo otputovali u Ameriku. Da nije bilo njega, nikada ne bismo ispunili svoj san, a tamo smo takođe snimali video-materijal za naše pratioce - izjavila je Luna nedavno.

BESAN Ona priznala da je zaljubljena u njega, a Nenad Aleksić Ša ne želi da ga povezuju sa njom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading