NA MILJANU BAČENA CRNA MAGIJA? Siniša Kulić progovorio, pa otkrio šok detalje
Foto: Alo/ilustracija

Siniša Kulić tvrdi da je na njegovu ćerku Miljanu bačena crna magija i priznaje da se sada plaši za nju, iako ranije o tome nije hteo ni da razmišlja.

- Ja nisam verovao u vradžbine, razna gledanja i predviđanja, i onda se desi da Miljana u stvarima pronađe neki plavi kamen. Nije pridavala značaj tome, ali kad smo videli šta je, odmah smo joj rekli da to baci. Posle se ja malo raspitam i saznam da se preko tog kamena rade razne bajalice, a Zola u Bosni ima kontakt sa svim i svačim. On joj je to poklonio. Jedan deo mene i dalje želi da veruje da to nije tačno, ali na žalost sve ukazuje da je ona uvračana. Tako jedino mogu nekad da objasnim Miljanino stanje, kaže Siniša koji je jako besan i na Ivana Marinkovića:

Printscreen

 

- Marija je rekla da bi volela da se promeni zakon i da očevi kakav je Ivan Marinković zaslužuju metak u čelo. Koliko sam se samo ja trudio da on uspostavi kakav takav odnos sa sinom. Stavljao sam se u njegovu poziciju, pokušavao na sve načine da stvorim neke uslove da se njih dvojica upoznaju, a zauzvrat dobijamo najžešće uvrede. Zakačio se na to što je Miljana rekla da će creva da mu se vuku po ulici, tražio je advokata, Jeleni da reaguje. Miljana je aludirala na odnos koji on ima sa tom devojkom koja ga je izbola makazama, što svi znaju, a što nije isključeno da se ponovo dogodi. poručuje Siniša kaže da se Marija zdravstveno dobro drži uprkos strašnim stresovima u rijalitiju i da je tamo posvećena unuku.

- Marija je svesna gde je otišla i ona je spremna na sve. Nju može samo da izbaci iz takta ako neko spominje unuka, ili se kači na njega u negativnom kontekstu. Dobro se drži, samo se nadam da na nju i Miljanu ne krenu fizički. Miljana ima ogroman rez od operacije od pupka do dijafragme, i bilo kakav udarac može da bude poguban po nju. Mi u spoljnom svetu dobro funkcionišemo. Ana i Tijana su po ceo dan negde, treniraju, zdravo se hrane, nemaju neke obaveze po kući, čak ni oko sređivanja jer imamo mašinu za pranje, sušenje i peglanje veša. Ali, znali smo da će ovo biti cena svega što smo postigli. Pre rijalitija je moglo pred zimu da se uzme jedan par cipela i jakna, sad mogu i dva, tri para. Tako je to, nešto dobiješ, nešto izgubiš. Miljani je Marija potrebni- ja nego nama, a ja sam se lepo oporavio.

Printscreen

 

Siniši je jedino žao Nenada Macanovića Bebice prema kom se Miljana odnosi sa nepoštovanjem jer čas su zajedno, pa nisu pošto ona ne može da se odluči između njega i Zole.

- Bebica je zaslužio i više od podrške. Rekao sam mu ako se ikad posvađa sa Miljanom kod nas može da dođe u svako doba, ako misli da ja mogu da mu pomognem. On je sjajan dečko i za njega imam samo reči hvale, a ovog drugog ne bih komentarisao.

TRAŽI SAMO JEDNO Marija Kulić poslala jasnu poruku Goci Tržan

Komentari (2)

Loading
Saša

19.11.2022 15:53

Ovi Kulici su vece dijabole od ocekivanog

Србисллав

19.11.2022 18:20

Сада се и он укључио у ову причу мора да претендује за улазак у задругу. Гади ми се од њих.