SAMO ONI SU PREDMET MOG INTERESOVANJA Marinkovićeva verenica se hitno oglasila
Printscreen

U toku jučerašnjeg dana, nakon emisije "Pitanja gledalaca", usledio je nikad emotivniji susret Ivana Marinkovića i njegovog sina Željka, posle kog više ništa nije bilo isto.

Naime, kako je zadrugarima sinoć u toku emisije "Gledanje snimaka" pušten klip ovog susreta, niko od stanara Bele kuće nije ostao imun na ovu situaciju, te su mnogi, između kojih se nalazi i voditelj Milan Milošević, grcali u suzama.

SAMO ONI SU PREDMET MOG INTERESOVANJA Marinkovićeva verenica se hitno oglasila

Printscreen

 

Kako je, na inicijativu gledalaca, u toku nastavka gorepomenute emisije ponovo pušten ovaj klip, Ivan je otkrio da mu je bilo teže sada, nego sinoć kada je gledao. Tom prilikom, Željkova baka, Marija Kulić istakla je da bi volela da se on i Jelena Ilić, njegova verenica, dosele u Niš i da će im potpuno besplatno dati sprat u Nišu, kako bi bili bliže Željku.

Ovim povodom, oglasila se Jelena, koja je rekla sledeće:

- Posle gnusnih uvreda i pretnji koje sam prijavila, nemam zaista nameru da ikada komuniciram sa tim ljudima… Videla sam i da njen bolestan otac iz postelje vređa i preti. Nemam komentar! Nisu mi oni više predmet interesovanja, samo Ivanov i Željkov odnos - ističe Marinovićeva verenica.

SAMO ONI SU PREDMET MOG INTERESOVANJA Marinkovićeva verenica se hitno oglasila

Printscreen

 

Da li misliš da je ova situacija, između Kulićki i Ivana, samo zatišje pred buru ili će ipak ostati ovako kako je trenutno?

- Ne verujem da ce ostati znajući njih, ali neka Ivan da sve od sebe, zbog sreće deteta. Toliko poruka dnevno dobijam na njegovom Instagram profilu, toliko ga ljudi podržava u svemu, svi su oduševljeni! Niko nije ostao imun na ono od juče - zaključila je Jelena.

TA PORODICA IMA VELIKI HENDIKEP Nakon dirljivog susreta Ivana i Željka, Vendi dala svoj sud

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading