Zvezdan i Aleks
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Da je stara narodna izreka da se bolest i ljubav ne mogu sakriti istinita, svedoči odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

Naime, zadrugari i cimeri sve su prisniji, a zajedničke teme, ista interesovanja, smeh i varnice sve su vidljiviji kako ukućanima tako i gledaocima kraj malih ekrana. I dok Aleksandrina majka Slovenka u spoljnom svetu kategorično odbija i da razmotri novonastalu situaciju, izvor blizak Rijaliti plusu kaže da se Dejan Dragojević jako loše nosi sa svime što vidi.

ODLEPIO JE ZA NJOM Otkrivamo sve o odnosu Zvezdana i Aleks, oglasila se i Slovenka Nikolić

Pink printskrin

 

- Dejan je otputovao u Dubai da bi se sklonio i da ne bi pratio Zadrugu. Namerava da napuni baterije i povrati samopouzdanje, ali i poverenje u svoju devojku. Iako se činilo da je veza među njima jaka jer su planirali zajednički život te brak nakon rijalitija, on Aleksandru najbolje poznaje i u njenom ponašanju i osmehu vidi identično ponašanje kakvo je prema njemu imala na početku veze. Odnos im je takođe bio zabranjen i naizgled nemoguć, ali je opstao uprkos okolnostima, pa se plaši da će se isto desiti i sa Slavnićem - ispričao je izvor za Rijaliti plus, i dodao da Dejana dodatno plaši razdvojenost od devojke.

ODLEPIO JE ZA NJOM Otkrivamo sve o odnosu Zvezdana i Aleks, oglasila se i Slovenka Nikolić

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- On smatra da će blizina sa Zvezdanom i vreme koje provode skupa učiniti svoje, te da će do kraja rijalitija sasvim zaboraviti na vezu i obećanja - završio je izvor.

Slovenka: Aleksandra voli Dekija

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, tvrdi da Zvezdan u njenoj ćerki vidi samo propusnicu za ostanak i opstanak u rijalitiju.

ODLEPIO JE ZA NJOM Otkrivamo sve o odnosu Zvezdana i Aleks, oglasila se i Slovenka Nikolić

Foto: Printscreen

 

- On nju ne zanima u tri života! Neće je niko odvojiti od Dejana, iako to uporno pokušavaju. Slavnić je neko kome je moje dete potrebno kako bi imao drugačiju priču u rijalitiju i suštinu svog učešća skrenuo s etikete koju je uneo pri ulasku u Zadrugu. Čovek nekako mora da se opere! Naravno da je gleda, ali to je jedino što može da radi. Aleksandra je lepa kao lutka, ko je ne bi gledao? - kaže Slovenka.

GLUPOST NEMA GRANICU Mensur rekao da je Milica slala poruke njegovom bratu, pa prokomentarisao njeno ponašanje, šok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading