ZNAM NJENE RADOVE Taki besan nakon skandala Maje i Milice, žestoko opleo po Veselinovićki
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon što je u Beloj kući izbilo opšti karambol između Maje Marinković i Milice Veselinović, koji se završio fizičkim nasrtajem,oglasio se Radomir Taki Marinković, Majin otac, koji je i ovog puta bio britkog jezika, te žestoko opleo po Veselinovićevoj.

Naime, Taki je u svom izlaganju potkačio ne samo Milicu, već i njenu majku, Anu, te istakao da je mlada zadrugarka nevaspitana i da je njegova ćerka za nju - dama.

ZNAM NJENE RADOVE Taki besan nakon skandala Maje i Milice, žestoko opleo po Veselinovićki

Printscreen

 

- One tamo su sve ljubomorne na moju Maju, trude se da joj na sve načine sabotiraju svadbu. Sram ih bilo! Milica je jedno klempavo slonče koje se zakačilo sada za Maju, jer je ispaljena sa svih strana i nema priču u rijalitiju. Pokušava preko Majinih leđa da dobije kadar. Neka se ona zapita malo gde je propust njena majka napravila u njenom vaspitanju kad joj je dozvolila da kao malolentica uđe u rijaliti takva kakva jeste i da sa 17 godina radi ono što je radila. Svi znamo za njene rane radove i šta je sve taj Dambo priređivao Mensuru. Znamo svi koliko je ona bila agresivna, Maja je za nju dama i gospođica - poručuje Taki u jednom dahu, pa se brzo osvrnuo i na Miličinu izjavu da je Maja "odbačeno siroče":

ZNAM NJENE RADOVE Taki besan nakon skandala Maje i Milice, žestoko opleo po Veselinovićki

Pink printskrin

 

- Što se Majine majke tiče, i ona je gospođa, i to jedna od najlepšpih u Beogradu, a ne kao Miličina majka! Tom malom klempavom slončetu je bolje da ćuti, da ja ne bih progovorio o svemu onome što znam o njoj i njenim ranim radovima! Neka bolje pronađe sebe, nego što se kači za Maju i Bilala. Znamo svi da je mala patološki lažov, znamo kako laže Aleksandru i mnoge ljude oko sebe. Dambo je ove sezone potpuno nebitan i neka se pomiri s tim - zaključuje Majin otac besno.

STAVILA TAČKU Ništa od svadbe u Zadruzi, Marikovićka donela odluku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Bilja

04.11.2022 07:43

Ozbiljan komad budale sa vrlo upitnim roditeljstvom.

Suza Kg

04.11.2022 08:13

Pošto ne vidiš kakva ti je ćerka, onda prekri lice svojim klempavim ušima i ne gledaj šta rade tuđa deca.

Dervis

04.11.2022 08:19

Pa kad joj je majka najlepsa u Bg kako ste rodili onako ruznu Maju i potrosili tolike pare da je izoperisete da na nesto lici. Taki dame se radjaju one imaju manire a tvoja Maja ne zna ni sta su maniri,a ne da se ponasa u skladu sa tim.

Darko

04.11.2022 20:51

Sram te bilo, za jednu devojku , kojoj otac mozes da budes, kazes da je klempavo slonce. Aluzije na neciji fizicki izgled su odraz primitivizma. A sta cemo sa tvojom glavudzom koja je kao u slona, nigde vrat nemas? A sta cemo sa tvojom cerkom koja je izgledala kao karikatura i kojoj si morao da platis da bi licila na nesto? Prvo pocisti svoje dvoriste pa onda komentarisi tudje, jarce u teranju.