RAT SE NASTAVLJA Marija Kulić oštro odgovorila na prozivke Filipa Cara da je u tajnoj vezi sa Bebicom, pa pomenula njegovu porodicu
Printsc Pink

Nakon izjave Filiipa Cara, u kojoj je u negativnom kontekstu komentarisao Miljanu Kulić, kao i njenu porodicu, oglasila se Marija Kulić.

Podsetimo, Filip je Mariju nazvao babom, koja je unovčila bolest svog deteta. Car je istakao da je Miljana tražio novac, koji joj ne on dao. Ono što je najviše šokiralo javnost je njegova izjava, da je Marija u tajnoj vezi sa svojim zetom, Nenadom Macanovićm Bebicom. Marija je ovim povodom odlučila da odgovori Failipu na sve gnusne uvrede, koje joj je uputio.

Pink printskrin

 

Marija je prvo prokomentarisala uvrede koje joj je uputio Filip Car.

- Prosto me je stid odgovarati javno ovakvim mediokritetima, momcima sa ozbiljnim psihijatrijskim dijagnozama, kvazi mafijašima, nesrećnicima, nevaspitanim i odbačenim osobama, ali s obzirom da smo bili u rijalitiju, odgovoriću i sa osmehom, što se mene tiče, i sa tugom, jer nisam ni u kakvoj mogućnosti da pomognem momku, niti sam lekar psihijatar, niti sam mu majka, niti po godinama prijateljica, niti sam angažovana u manastiru gde leče okorele duvače - istakla je Marija.

Nadovezala se na Filipove navode, da je izvesno vreme u tajnoj romansi sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Masanori Jošida

 

- Meni samo jedno nije jasno, gde je on to video i čuo da majka ima nešto u ljubavnom smislu sa ćerkinim momcima - kazala je Marija, pa dodala:

- Žalosno je što mu se po glavi vrzmaju takve ideje, ali ako je takve bolesne radnje video u svojoj porodici, onda bih mu odgovorila, da nisu sve porodice iste - kazala je Kulićka.

Printsc Pink

 

- Što se tiče telefonskih pretnji, snimljene su u Miljaninom telefonu, možda se i ne seća kako je pretio, ali ja znam jer mi je pustila snimak i čuo je i Nenad, s tim što ja ne mogu to da dam novinarima, jer je telefon pod šifrom, ali zato će poslužiti kao dokaz na sudu, mada čisto sumnjam da će i raditi po tom pitanju jer nije Srpski državljanin, ali pokušaćemo svakako. Čim su rekli da ne reaguju za Republiku Srpsku, kada je Ivica, Zolin, zatvarao, neće ni za njega. Zato sam ga pozvala da dođe i da pokuša sa namerama kojim je pretio - zaključuje Marija.

OVO SU NAJPODMUKLIJE OSOBE Publika dala svoj sud, a zadrugarima neće biti dobro kada čuju ko je sve na listi

Komentari (1)

Loading