MAJKA GA OSTAVILA SA TRI GODINE Potresna ispovest oca zadrugara Adama Labunskog (VIDEO)
Foto: Nikola Todorović

Ibro Labunski, otac aktuelnog zadrugara Adama Labunskog, gostovao je u emisiji „Porodice zadrugara“ gde je izneo detalje porodičnog života, kao i odnos sa Adamovom majkom koja ga je napustila kada je imao samo tri godine.

- S prvom suprugom, Adamovom majkom, bio sam veoma kratko u braku, a on je porastao pored mene - počinje Ibro.

- Njegova majka se zove Donka, a naš brak nije opstao jer  je bila jako ljubomorna. Imala je 17 godina, a ja sam u to vreme stvarao muzičku karijeru. Imali smo decu, a ja sam radio. Supruga ih je čuvala do treće godine, a nakon toga sam ih ja dobio na sudu, jer imam veliku kuću i uslove da ih čuvam. Tada je naišla Sonja, moja druga supruga, s kojom sam dobio ćerku i sina. Ona je bila tu za moju decu iz prvog braka, i uz mene - priča Labunski i objašnjava prirodu odnosa Adama i njegove majke Donke.

MAJKA GA OSTAVILA SA TRI GODINE Potresna ispovest oca zadrugara Adama Labunskog (VIDEO)

Foto: Nikola Todorović

 

- Adam zna ko je njegova majka i voli je. Iako ih je moja druga žena Sonja podigla, on priznaje svoju majku Donku.

Ibro je prokomentarisao i odnos svog naslednika s kaskaderom Urošem Ćertićem, pa naglasio da svog mezimca nikada pre nije video da toliko plače.

MAJKA GA OSTAVILA SA TRI GODINE Potresna ispovest oca zadrugara Adama Labunskog (VIDEO)

Printscreen

 

- Nakon konflikta sa Urošem zahtevao sam da Adam izađe iz Zadruge, jer mi je pre svega važno da moje dete ne doživi psihički lom. Zahvaljujući Kristijanu, Adam nije napustio Zadrugu. U životu ga nisam video da toliko plače zbog kose, ali to je njegova slabost. Kosa mu je veoma važna. On je hiperaktivan, voli da se druži i svestan je da privlači pažnju. Adam je čovek koji je interesantan u društvu, ali u rijalitiju mu je to oduzeto - zaključio je Ibro.

ULAZIM U ZADRUGU Marija Kulić progovorila o odnosu sa Miljanom i otkrila kada ulazi u rijaliti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading