MARIJA KULIĆ NIKAD OŠTRIJA Uzvratila Filipu Caru na prozivke koje je uputio Miljani i Bebici, pa ga pozvala da se obračunaju
Pink printskrin

Filip Car je danas progovorio o odnosu Miljane KulićNenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole. Tom prilikom je potkačio Miljanu i Bebicu.

- Nisam ispratio Bebicin ulazak, ali sigurno je bio fantastičan. Tako redak primerak Homo sapiensa se nije tako skoro pojavio na našim prostorima. Ja njega baš gotivim, ne volim samo kad počne milijardera da glumi i da se bahati kad je sa slonicom Miljkom. Drago mi je da je bar oprostio zarad ljubav, sve baš jedna fina sapunica. U Šimanovcima je uvek harmonično - rekao je Car.

Pink printskrin

 

- Zoli želim što dalje od Miljane. Bolje da ga svake godine povezuju sa lujkom, dok ne naleti prava, nego da se stalno valja u istim govnima. Teško je to da se sprovede u delo unutra, ali nadam se da će mu kliknuti sa nekim, samo da izađe iz te morbidne priče. Jer koliko god da je to na momente zabavno za njega, za njegovu porodicu je katastrofalno. Ja mu želim sve najbolje i na kraju kako god bude, zarad poštovanja prema njemu ću prihvatiti - poručio je Car.

Marija Kulić se oglasila i žestoko uzvratila Caru.

Printsc Pink

 

- Hajde nek dođe ona karikatura od čoveka, glava ko u slona, a noge kao pritke paradajza, koji večito glumi nekog kriminalca i mafijaša u rijalitiju, sem kada je tamo Kristijan. E onda je Car mali mišić koji pobegne u rupu. Mafija nad ženama u rijalitiju, a kad izađe bezi ko p.... I ne sme da izađe iz tog sela. Hajde, pošto preti Miljani preko telefona da će da dođe u Niš da uradi ovo i ono, neka dođe. Ja sam kod kuće, neka dođe da vidimo kako će on da zapali kuću i da ubije ovog onog. Sada smo u spoljnom svetu, pa neka izvoli, a ne da drvi kurac u rijalitiju i priča devojčicama kako je mnogo opasan - započinje Marija.

- Čuje naziva KARIKATURA Miljanu pogrdnim imenima. Tako svoju mamu neka zove. Proziva Nenada, njega žene i varaju i tuku ko vola u kupusu - poručila je Kulićka.

DAO JE SVOJ SUD O SVEMU Stefan Karić progovorio o trenutnim situacijama u Zadruzi, a ovo je rekao o Miljani i Zoli

Komentari (2)

Loading
Srecko

30.10.2022 23:39

Kako Mariju nije sramota da salje bolesno dete u rijaliti,zinulo joj dupe za pare a niko od njih ne uzme da radi nesto.

Mit

31.10.2022 08:23

Nemojte tako doktorka Marija, nije lepo da se ovako vulgarno izrazavate. Vi ste svi zvezde sefice Milice. Dokle smo mi dosli?