BUDALETINA NEVIĐENA Marija Kulić očajna jer se Miljana vraća Zoli
Printsc Pink

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, duboko je razočarana ćerkinim ponašanjem u "Zadruzi", a sada se i oglasila i prokomentarisala sve.

Marija se najpre osvrnula na Miljaninu sinoćnju raspravu sa Ivanom Marinkovićem, ocem njenog oca Željka, koji je pokušao svima da objasni da Miljana nije ništa bolja majka nego što je on otac.

BUDALETINA NEVIĐENA Marija Kulić očajna jer se Miljana vraća Zoli

Pink printskrin

 

- Ne mogu njih dvoje nikako da budu isti što se tiče roditeljstva. Miljana je imala svoje greške zbog kojih sam je ja kritikovala, u smislu da shvati da neke stvari ne može da radi kao majka - da se kocka sa Zolom, da novac zarađeni daje Zoli, da joj on bude preči od deteta, da ode sa njim i roditeljima na more i posle tri dana seda na avion da se vrati zbog Zole... Niko ne može da kaže da ona nije pažljiva, da mu ne pruža ljubav kad je sa njim, da ne vodi računa i da ne brine. Miljana i on su, što se tiče roditeljstva, kao Bog i šeširdžija. Lepo je Zorica Marković rekla, otac-kolac, 80 odsto je takvih. Ima dobrih očeva, ali i monstruma, kao što je ovaj smrad - kaže Marija.

Najviše ju je pogodilo to što je Miljana rano jutros završila u krevetu Lazara Čolića Zole, svog bivšeg dečka.

BUDALETINA NEVIĐENA Marija Kulić očajna jer se Miljana vraća Zoli

Printsc Pink

 

- Ovo što je Miljana jutros radila je katastrofa. Ne mogu da se složim sa tim kada kažu:"Život je jedan, pusti je da radi šta hoće, nek bude s onim kog voli". Ja bih je pustila, ali Zola je rekao da igra igru, da će to da radi sa njom i Bebicom, da će do Nove godine da je istera, preti Miljani šta će da radi ako ga ja budem uvredila... On je odvratan, ne zna se ko je gori, da li on ili Ivan. A Miljana, to je takva budaletina neviđena! U životu svom, za 48 godina, nisam srela osobu kao što je ona - kaže Marija, koju nerviraju svi koji je savetuju da treba da pusti Miljanu i Zolu da budu zajedno, jer se vole.

BUDALETINA NEVIĐENA Marija Kulić očajna jer se Miljana vraća Zoli

Printsc Pink

 

- Ko vidi da Zola Miljanu voli, ja stvarno ne znam?! Znate ko je voli? Nismo spavali 45 dana dok je bila u bolnici, Nenadu nije bila obaveza... Mi odemo ujutro kod nje, imamo posetu prepodne i popodne, a kad se vratimo iz bolnice, ona legne da spava... Pa hoće da puši cigaru, pozove ga, on iz tri lepe, gde imamo stan, pali kola i kaže:"Idem da joj pravim društvo". Miljanu niko nije terao da bude sa Nenadom, sama ga je našla, sama se upoznala... Što mu nije lepo rekla:"Dolaziš u posetu, ali ja volim Zolu, nema potrebe da se opterećuješ, da dolaziš", ili kada je izašla da mu je rekla:"Da od tebe ne pravim budalu kao prošli put, idi ti svojim putem, hajde da raskinemo jer volim Zolu, možda ćemo se pomiriti"? Sada ljudi pričaju:"Ona je ovakva, greota za Bebicu" - rekla je Marija.

BUDALETINA NEVIĐENA Marija Kulić očajna jer se Miljana vraća Zoli

Printsc Pink

 

- Ne možeš ti s jednim d*petom da sediš na dve stolice. Mogu, ali to nije normalno! Ima da živi do kraja života dostojanstveno, onako kako treba, do zadnjeg dana! Šta sad treba, da kaže:"Možda ću sutra da umrem, idem na most da skinem gaće"? Daj, pa ja ne mogu da razmišljam tako! Dao ti Bog, pomogli ti lekari, svi, imala si sreću, zašto nisi nešto promenila?! Svaka žena koja je majka, prvo će gledati kako će muškarac sa kojim je da se ophodi prema njenom detetu, to je najvažnije kada si majka. Šta dete može da očekuje od Zole narkomana? Narkoman, alkoholičar, željan provoda, došao zbog para, tek sada želi da živi život. Željku treba muška figura, koja će pozitivno da utiče na njega, vaspitanje, da dete oseti da je muškarac pored njega, da igra fudbal, kako se šraf zašrafljuje... - priča Marija.

Ne priliči Miljani da se ponaša ovako, kako se ponaša. Nije morala da nam ovo sada priređuje, nema smisla! Ovo nije ljudski! Ako nije htela da bude sa Nenadom, još u prošloj sezoni je trebalo da završi sa njim, da i nas roditelje stavlja u neprijatnu situaciju, čovek je kod nas kući! Sedimo svi zajedno, gledamo, plačemo i ćutimo, ne znamo šta da kažemo! Šta je, bre, ovo, stvarno nema smisla!

KO JE KRIV ZA TVOJ NESTANAK Oglasila se potresnom porukom majka nestale Marijane

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milica

27.10.2022 18:47

Marija zgadila si se i Bogu i narodu.Danas je veliki praznik ,ti si oplela po tuđem detetu,to nije dobro.To što tvoje dete ne valja ne daje ti za pravo da napadaš tuđe,nju Zola ne tera na silu na ništa.Skini se više iz javnosti,zar cela Srbija mora da zna za tvoje neuspehe i tvoja sranja.