Marija i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marija Kulić, majka učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, pomno je pratila "Pretres nedelje" tokom kojeg je njena ćerka vodila ljutu raspravu oko sina Željka sa njegovim biološkim ocem Ivanom Marinkovićem, koji sa detetom od rođenja nema nikakav kontakt.

Kulićka na početku razgovora priznaje da je želala sinoć da se suoči sa Marinkovićem, nesuđenim zetom, kako bi ga jednom za svagda "postavila na mesto".

- Ja sam se živa pojela! Krivo mi je što nisam sinoć bila tamo, ja smislim da bih ga zgazila! Da sam bila u Beogradu, rekla bih Velikom šefu:"Pustite me samo na pola sata", svašta bih mu rekla - u dahu priča Marija i dodaje:

- Jedva čekam da ga postavim na mesto, neće moći više da šušne! Više uopšte nisam razumna žena kada je on u pitanju, to se on prevario. Kad hoću, ja sam dobra, kada ne - već monstrum od mene ne može da bude - nastavlja ona.

MARIJA ŽELI U ZADRUGU 6! Kulićeva moli produkciju da je puste da se suoči sa Ivanom Marinkovićem: Zgaziću ga!

Printscreen

 

Mariju je izvelo iz takta to što Ivan opravdava javna istupanja svoje verenice Jelene koja je, između ostalog Kulićima zapretila da će im zajedno sa Ivanom oduzeti Željka.

- Kada je čuo da se ova njegova smrdla, šugla oglašava, rekao je:"Verovatno postoji nešto, jak razlog što se oglašava". Ko si ti, majmunko jedna leskovačka, da ti pričaš, odakle ti pamet, debilu ženski, da izgovoriš tako nešto?! Da mene potresaju bolesnu i mog muža, ljude koji imaju karcinome i Miljana, koja je rovita, da čita takve stvari, da će neko da joj oduzima dete?! P*čka li im materina smrdljiva ona odvratna... Jao, da sam bila tamo - priča Marija i upozorava:

- Sveti Petar da dođe i da kaže:"Daj dete", mozak bih mu prolila ispred kapije! Da nikom ne padne na pamet, to bi bio kraj! Svi ćemo da poginemo za to dete! - ističe Miljanina majka.

MARIJA ŽELI U ZADRUGU 6! Kulićeva moli produkciju da je puste da se suoči sa Ivanom Marinkovićem: Zgaziću ga!

Printscreen

 

Ivan je sinoć u "Zadruzi" izrazio želju da postepeno uspostavi odnos sa sinom Željkom, međutim Marija poručuje da se kasno setio.

- Ne može. Mogao je do sada, ne može sada da se zbližava. Da sam osetila, primetila da istinski ima želju za tim, opet ne bih verovala, jer je imao četiri godine do rijalitija, mogao je kad je hteo! Nije morao da razgovara sa Miljanom, imao je moj telefon, kao i Sinišin, rekli smo mu:"Ako budeš želeo nekada da vidiš dete, da dođeš, pozovi mene pa ćeš doći". Ne, nikada nije imao želju, nemoj da skuplja poene sada i pravi žrtvu od sebe. Od toga nema ništa, neće viđati dete. Koliko je on sa ovom, četiri godine?! Pa, neka prave decu, a ne da traže tuđu decu! Bog možda i neće da mu da, kad ti ostaviš jedno, pa drugo, pa te deca ne zanimaju... Šta će ti treće? - kaže Kulićeva.

MARIJA ŽELI U ZADRUGU 6! Kulićeva moli produkciju da je puste da se suoči sa Ivanom Marinkovićem: Zgaziću ga!

Printscreen

 

Za kraj, Marija objašnjava da je Ivan neodgovoran otac, kako prema Željku, tako i prema detetu iz prvog braka, sa pop zvezdom Gocom Tržan.

- Željku ništa ne fali, nije ni prvi ni poslednji koji odrasta bez oca. Neću niko da ga žali. Ja sam živela bez oca, jeste greota, ali kad se već takve stvari dese... On će sutra da poraste, postoji klip gde Ivan kaže:"Ja nemam osećaj za to dete". Kako će to da utiče psihički na njega?! Dete kad bude u pubertetu, čuće to... I ti ne razmišljaš o tome?! Pričaš pred milionima ljudi, a ćerka ti u pubertetu, gde si j*bao majku njenu... Da dete sluša gde i šta njena majka radi?! Pa, taj čovek nema mozga, čovek bez mozga, bre! Ti pričaš gde si njenu majku prvi put, da ona i njene drugarice slušaju?! Užas! - dodaje ona.

- Iznenadili su me pozitivno, ali nema potrebe na silu da teraju čoveka nešto da radi. Oni pričaju realno, kako bi trebalo da bude, ali ja nisam za to, s obzirom na to da znam kakav je, odlično ga poznajem. Znam na šta je sve spreman, težak je folirant i patetičar. Videćete, doći će vreme da i on plače, ali to kod mene ne pali - ističe Kulićeva.

GLAVA TI JE KAO BUBANJ Mina Vrbaški na meti užasnih uvreda zbog svog izgleda i korišćenja botoksa

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
AnastasijaIII

27.10.2022 07:48

Ona ce da zgazi Ivana Marinkovica? Bolje zgazi cerku. Sta ti je Ivan Marinkovic kriv sto ona spava sa muskarcima nekontrolisano, za jednu noc. Velika mama, provela je sve ove godine u rijalitiju a ne pored sina. I sada vam je Marinkovic kriv sto je pijan spavao sa njom jednu noc???? Siroto dete.