MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG ULASKA Kulićka nikad žešće oplela po Ivanu Marinkoviću, a tek šta je rekla za Zolu, šok
Printsc Pink

U subotu veče na velelepno imanje u Šimanovcima uselila se Miljana Kulić, koja je svojim ulaskom podigla veliku prašinu. Iste večeri, u Belu kuću pristigao je i Lazar Čolić Zola, koji je odmah u startu ušao u klinč sa najpoznatijom Nišlijkom. Međutim, kako je Kulićeva poznata kao svestran rijaliti igrač, te noći borila se na dva fronta, te svi i dalje bruje o njenom susretu sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima sina Željka.

Ovim povodom oglasila se Miljanina majka, Marija Kulić, koja je, kao i inače, bez dlake na jeziku prokomentarisala sve turbulente situacije u Beloj kući, te nije štedela reči za ćerkine bivše ljubavi, ali je otkrila i trenutno zdravstveno stanje novo-stare zadrugarke.

MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG ULASKA Kulićka nikad žešće oplela po Ivanu Marinkoviću, a tek šta je rekla za Zolu, šok

Alo

 

- Miljana je imala svakodnevne kontrole, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Pod terapijom je, kako što bi bila i kod kuće. Imaće kontrole, produkcija je organizovala da uradi sve analize, biohemiju, hemostazu, krvnu sliku, ultrazvuk... Sve to će gledati doktor koji je pratio njeno stanje do sada, tako da je organizovano i što se tiče njene fizikalne terapije sa nogom, jer je posle operacije imala prelom skočnog zgloba - otkriva Kulićka.

Marija je u više navrata ubeđivala svoju ćerku da ove godine ne ulazi u "Zadrugu", ali kako kaže, u tome nije uspela.

Kulićka se osvrnula i na ulazak svog bivšeg "zeta", Lazara Čolića Zole, te istakla da dobro upoznata sa pričom oko Filipa Cara i novcem, koji njena ćerka (ne) duguje bivšem zadrugaru.

- Ma, nek ulazi kod god hoće, apsolutno me ne interesuje! Znam celu priču oko tih Carevih para, Miljana je sve lepo rekla - neka mu vrati Zola! Ja sam vraćala njegove dugove, kad se on kockao, nije naravno vratio te pare koje je uzimao, e sad neka taj dug vrati on. Sećam se kad je Miljana bila u Doboju kod Zole, da je ponela tih 700 evra da vrate Caru, međutim, Zoli su tad trebale pare jer nije imao i rekao joj: "Nemoj sad da mu vraćaš, čuvaj te pare da imamo da trošimo ovde, pa ćeš drugi put", pa su te pare koje je ponela potrošili i apsolutno ne planira da mu vraća taj novac, sad nek Caru dugove vraća Zola! Uvek je on tako radio, navede je na nešto, a posle je zbog toga omalovažava i ponižava. Mislim da će Miljana tu ostati hladne glave, vidim da je sada po prvi put apsolutno ravnodušna i da ništa ne može da je pogodi kada je on u pitanju, nijedna reč, a kamoli ponašanje i neki postupci. Oguglala je i navikla na sve - kaže Marija.

MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG ULASKA Kulićka nikad žešće oplela po Ivanu Marinkoviću, a tek šta je rekla za Zolu, šok

Masanori Jošida

 

Ona se u razgovoru osvrnula i na Ivana Marinkovića, sa kojim je Miljana dobila sina Željka, ali kako Marija ističe, sudeći po njegovim rečima i delima, njega to dete uopšte ne zanima, čim ne zna ni kada je ono rođeno.

- Ista priča kao za Zolu, tako i za Marinkovića! Bilo, prošlo i ne ponovilo se! Ivan ne zna ništa, dobro je da zna kako se on sam zove, a kamoli kad je detetu rođendan! Dobro je da zna ime deteta, u početku ni to nije mogao da zapamti, tako da ne očekujem ništa od njega. Ljudi kažu da je inteligentan, vidi se koliko je inteligentan po tome, inteligentan čovek posle drugog puta zapamti nečije ime, a kamoli ime svog deteta. On je čovek monstrum, bez emocija, ako ti prema jednom malom ljudskom biću nemaš nikakvu emociju... A pored toga što je Željko mnogo umiljat, sladak, pametan, da ti za takvo dete javno da kažeš da ne osećaš ništa prema njemu?! Pištolj u čelo! To sam treba da uradi! Taj čovek nije za život, tog čoveka mislim da niko ne može da ceni i poštuje, kome on može bilo šta da priča u životu, kad rođeno dete nije pogledao?! Monstrouzno je ne to što ne oseća ništa, već to što je rekao, jer kad-tad će to čuti Željko, taj klip postoji zauvek! Ne razmišlja o njegovom psihičkom razvoju, pa izgovora takve stvari, ali znate šta, mi na to gledamo kao da on ne postoji! Jednostavno, niti je upisan bilo gde, iako ga je MIljana zvala da ga zajedno izvedu iz bolnice - nije hteo da dođe i zbog toga nije ni upisan kao otac - govori Marija u jednom dahu, pa nastavlja:

MARIJA SE OGLASILA NAKON MILJANINOG ULASKA Kulićka nikad žešće oplela po Ivanu Marinkoviću, a tek šta je rekla za Zolu, šok

Printsc Pink

 

- Nije Željko jedini, ima i druge dece, međutim, deca lakše shvate kada izgube roditelja smrtnim slučajem, nego ovako kada roditelj kaže da ga dete ne zanima. Željko nikog ne zove tata, slušala sam Miljanu sinoć šta je pričala, nije se lepo izrazila. Željko doziva tatu, on ne zna ko mu je tata, ne možemo da mu kažemo da mu je Nenad tata, bez obzira što provode vreme zajedno. Željko čuje da deca dozivaju tate, vide da se nekome obraćaju sa "tata", video je jedno dete kako sa svojim ocem pere auto, pa je pitao Nenada: "Kad ćemo ti i ja da peremo auto kao ovaj bata?" Nenad ga je odveo, pa su njihova kola prali zajedno. On ima četiri godine i dve meseca, ali verovali vi ili ne, od pre dva meseca je krenuo da pita: "Gde je moj tata?" Mi mu kažemo da radi u Americi i da će doći kada završi. Mi smo tu sa njim, bakica ga voli najviše na svetu, mama, Tinče, Ana, deda, Nenad, ma cela porodica, a tata će doći kad završi posao, govorimo mu da če mu kupiti igračke i tako. I ja sam rasla bez oca, porasla sam, šta mi fali? Ima raznoraznih slučajeva kod dece, objasnićemo sve detetu kada dođe vreme i to je to, nema šta drugo. Mi smo čvrsta i stabilna porodica, bolje i da nema onakovog oca, bolje i da nije sa njim, sačuvaj Bože kakav je - ističe Kulićka.

TOTATLNI HAOS Tviteraši brutalno isprozivali Aleks, pa poslali Dejanu jasnu poruku: Devojka mu je konkurencija Mini 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nislija

24.10.2022 22:51

Drži se ti bebice,on je dobar i tebi i crrki.