MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: Osvetiću se svima koji Miljanu maltretiraju
Printscreen

Leto koje je za nama porodica Kulić pamtiće dok je živa. Miljana Kulić je imala operaciju želuca, a nakon nje zdravstvenu dramu koja je trajala mesecima. Oporavila se i ušla Zadrugu 6, gde su je dočekala čak tri bivša partnera: Ivan Marinković, Lazar Čolić Zola i Danijel Višić s kojim je imala kratku seksualnu aferu. Trenutno je u „beloj kući“ sama bez aktuelnog partnera Nenada Macanovića Bebice, ali i bez majke Marije i sina Željka. Ova situacija neće trajati još dugo jer će se svi oni uskoro useliti kako bi u delo sproveli pakleni plan osvete Marinkoviću koji pune četiri godine nije video svog naslednika i nije se interesovao za njega.

Izvor blizak porodici Kulić otkriva za Rijaliti plus detalje i svrhu njihovog ulaska koji će se desiti za svega nekoliko nedelja.

MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: Osvetiću se svima koji Miljanu maltretiraju

PaparazzoLov

 

- Miljana je trenutno u rijalitiju sama, ali vrlo uskoro u Zadrugu ulaze Marija, Bebica i mali Željko. Pored toga što su dogovorili odlične uslove i nikad veći honorar, ideja i plan je da zajedno raskrinkaju i izlude Ivana Marinkovića, koji u prethodne četiri godine nije nijednom okrenuo telefon da pita kako mu je sin, a sve to vreme video ga je samo jednom, i to sasvim slučajno kad je prolazio kroz Niš - počinje izvor, i dodaje:

- Ugovor je potpisan, a dogovoreni su i posebni uslovi na koje je produkcija pristala. Kao i uvek dosad, mali Željko se neće snimati za program, a njega, sem Marije, Miljane i Bebice, niko više neće moći da vidi. To se posebno odnosi na njegovog oca, koji za njega ne pokazuje interesovanje. Kako je između Željka i Nenada, sadašnjeg Miljaninog partnera, razvijena jaka veza, on će moći da ga viđa i da se igra s njim jer Željko njega i doživljava kao oca. Detetu neće smeti da prilazi ni Zola iako ga i on jako dobro zna i jedno vreme je učestvovao u njegovom odgajanju i podizanju - priča izvor za Rijaliti plus.

MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: Osvetiću se svima koji Miljanu maltretiraju

ATA Images

 

Izvor otkriva i da Kulići nisu planirali da i ovu godinu budu u rijalitiju, ali kako je Miljana insistirala da uđe, zbog celokupne situacije i zbog nje, pristali su i oni.

- Marija i Siniša su ubeđivali Miljanu da ovu sezonu preskoči kako zbog zdravstvenog stanja tako i zbog Ivana koji je tamo, međutim ona nije htela da čuje. Nije htela da odbije ponudu jer se najbolje oseća kada je u rijalitiju, koji joj je bukvalno ušao u krv - završava izvor za Rijaliti plus.

Marija Kulić je potvrdila naša saznanja i objasnila motiv ulaska.

- Uskoro ćete nas gledati. Pratim rijaliti i posmatram kako se ko ponaša prema Miljani, u zavisnosti od toga biće i moje ponašanje prema njima. Ulazim da vodim računa o njoj, da joj budem podrška, ali i da zaradim novac - rekla je Marija, i dodala:

- Zadovoljna sam kako se ponaša. Nije se uzbuđivala oko bivših, to je sve prošlo i nema potrebe da se brine o tome, shvatila je sve i završila je s prethodnim partnerima. Zasad nije zainteresovana i vidi se da ne želi ni jednog ni drugog. Pravila je greške više od svih devojaka, ali  podržavam svakog ko želi da se menja, pa tako i svoju ćerku - završila je Marija razgovor za Rijaliti plus.

MARIJA KULIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!: Osvetiću se svima koji Miljanu maltretiraju

Printscreen

 

Miljana ne sme da pije

Marija se osvrnula i na poroke svoje ćerke, pa je objasnila kako su je ubedili da ne pije.

- Miljana sada zbog terapije ne sme da pije, mogla bi da popije čašu piva, ali mi smo je naplašili i rekli da ni to ne radi. Cigarete su ostale kao porok i njih ne može da se reši. Na terasi je pušila čak i u bolnici - rekla je Kulićeva.

Produkcija organizovala kontrole

Miljanina majka naglasila je da ne brine za zdravlje svoje ćerke jer je produkcija obezbedila neophodne kontrole i nadzor lekara.

- Miljana je pod terapijom za trombozu, imaće mesečne kontrole kilaže, a tu je i rehabilitacija za nogu. Produkcija je sve detaljno organizovala kao da je kod kuće, tako da sa te strane nimalo ne brinem - rekla je Marija za Rijaliti plus.

TOTATLNI HAOS Tviteraši brutalno isprozivali Aleks, pa poslali Dejanu jasnu poruku: Devojka mu je konkurencija Mini

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Komsija

25.10.2022 11:18

Bruko zenskog roda,reci sta radis muzu I Miljani iza ledja.