UMESTO PORODIČNOG BIZNISA IZABRAO ZADRUGU Miloš Bojanić besan na svog naslednika, obelodanio sve
Foto: Youtube/Printscreen

Miloš Bojanić imao je ideju da svog sina Mikicu Bojanića, koji se sada nalazi u "Zadruzi 6", zaposli i da mu poveri posao izdavanja apartmana u Crnoj Gori.

Kako saznaju beogradski mediji, Mikica je odbio očev predlog, i to zbog toga što se već bio dogovorio s produkcijom o ulasku u rijaliti. Iako ga je otac na sve načine ubeđivao da je porodični biznis s nekretninama bolji za njega, on je do kraja ostao pri svojoj odluci.

Kada je uvideo da od te priče definitivno nema ništa, Miloš je uz pomoć svoje žene Branke završio ovu letnju sezonu bez sinovljeve pomoći.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ovo je sve potvrdio i sam Miloš, koji je u izjavi za medije istakao da je za svog sina Mikicu imao druge planove.

- Hteo je sam da uđe u "Zadrugu", pa evo mu sada nek se bori sa Zoricom Marković i ovim drugima. Ja sam s Mikicom imao planove, trebalo je on da vodi izdavanje apartmana koje smo renovirali u Crnoj Gori, ali ja sam na kraju završio sezonu umesto njega - priznao je Miloš.

Podsetimo, u medijima se pisalo da Miloš i Mikica nisu u najboljim odnosima, ali je on to demantovao.

- Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu nisam po d*petu udario, dok je potpuno drugačiji slučaj s Banetom. Mikica je ceo svoj život, i dan-danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora - rekao je Miloš za medije.

BESNA KAO RIS Oglasila se majka Milice Veselinović nakon što je zadrugarka završila u krevetu sa Markom Markovićem

Komentari (0)

Loading