DEJAN DRAGOJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! : Od mene kriju informacije o Aleksandri
Foto: Massnori Josida

Učesnica aktuelne sezone Zadruge Aleksandra Nikolić, poznata po nadimku Aleks Mima i emotivnoj vezi sa rijaliti pobednikom Dejanom Dragojevićem, doživela je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je završila na operacionom stolu.

Zadrugarki je u rijalitiju pukao silikonski implantat u dojci, zbog čega je morala na hitnu hiruršku intervenciju.

DEJAN DRAGOJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! : Od mene kriju informacije o Aleksandri

Foto: Massnori Josida

 

Kada je do pucanja došlo, Aleks je trpela nesnosne bolove u predelu celog grudnog koša, nakon čega su joj urađena čak dva ultrazvuka, a prekjuče je hitno operisana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Ekskluzivno za Alo! njen dečko Dejan Dragojević otkrio je kako je prošla operacija, kako se Aleksandra oseća, kao i da li se i kada vraća u Zadrugu.

DEJAN DRAGOJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! : Od mene kriju informacije o Aleksandri

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju - počinje Dejan, i dodaje:

- Ne mogu da je zovem telefonom, posete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Dejan je otkrio i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u „belu kuću“.

DEJAN DRAGOJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO! : Od mene kriju informacije o Aleksandri

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u Zadrugu na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti - rekao je Dejan na kraju razgovora za Alo!.

Bolele su je grudi kad sam je grlio

Dragojević je opisao i jednu veoma čudnu situaciju koju je zapamtio prilikom njihovog poslednjeg susreta u Zadruzi kada su proslavljali osam meseci veze.

- Kad sam je posetio skoro u Zadruzi zagrlio sam je tako jako da su je zabolele grudi. Posle sedam dana počelo je da je boli i da se žali. Onda je baš jako krenulo da je boli, pa su je vodili kod lekara. Ozbiljna je stvar, ne može ruku da pomeri - ispričao je Dejan pre nekoliko dana u videu na svom Jutjub kanalu.

UŽASNE SCENE U ZADRUZI 6! Učesnici zgroženi nakon što su zatekli ovo u garderoberu kod cimerke

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Kiki

19.10.2022 11:46

Boli je kad je ti grliš,Huso još nije shvatio da ga Bujanovčanka ne voli.

jasna

19.10.2022 12:53

deki budi jak i ignorisi bedne komentare poy tebi i lepotici bry oporavak

Gaga

19.10.2022 13:27

Bravo Deki, pruzi joj podrsku. Zivela ljubav.