ON JE NJEN FAN Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, a onda je prokomentarisao Majinu akciju sa Markom
Alo

Majin otac, Taki Marinković, se oglasio i otkrio šta misli o ćerkinom odnosu sa Bilalom Brajlovićem, a nije ostao dužan komentara za njenu akciju sa Markom Markovićem ispod pokrivača.

- A dobro, njima je dosadno tamo, odvikavaju se od telefona. On nema nikakve veze sa Čorbom, oni su dva različita tipa. Njoj ne treba nikakva priča u kući, dovoljna je sama sebi. Ona kad je sa nekim, nju to guši, a zanimljiva je ovako. Mislim da je Maji dosadno i da ispituje teren. Malo ih tamo dresira, oni su mlađi momci. Ona je imala brodolome. Bilal je zaigrao igru i to je dobro za rijaliti, a meni se to ne sviđa. Njoj je samo dosadno, eventualno ima nekih simpatija, ali mislim da je to samo igra - rekao je Taki.

ON JE NJEN FAN Oglasio se Taki i ocrnio Bilala, a onda je prokomentarisao Majinu akciju sa Markom

Alo

 

- Bilal se igrao sa par devojčica tamo, ali je Maja njemu neosvojiva tvrđava, ona je ime u rijalitiju. On je nebitan, on je fan. Maja je malo oprezna, ona ima faktor X, ona vodi glavnu reč u kući. Mislim da je Maji dosadno i da ispituje teren. Malo ih tamo dresira, oni su mlađi momci. Ona je imala brodolome. Bilal je zaigrao igru i to je dobro za rijaliti, a meni se to ne sviđa. Njoj je samo dosadno, eventualno ima nekih simpatija, ali mislim da je to samo igra - rekao je Taki.

Šta mislite o Majinim intimnim dodirima ispod pokrivača sa Markom Markovićem?

- Videli ste na žurci da to nije ta Maja na žurci kad je bila sa Markom Markovićem. On je dobar momak, ali nju ne radi ta smirenost. Treba da se vole i ljube, ja podržavam ljubav, a ne tuču - odgovara Taki.

Taki i Maja

Alo

 

Maja je oprostila pojedinim muškarcima koji su je komentarisati kao seksualni objekat, da li mislite da je to korektno sa njihove strane i da li je trebala da pređe preko tih uvreda?

- To su neke fantazije, imaju oni pravo da maštaju i imaju dečačke snove - završava Taki.

VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU Produkcija za večeras spremila neviđeni haos, zanemeće od šoka

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading