OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana
Foto: Massnori Josida

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević oglasio se hitno i bez dlake na jeziku prokomentarisao sve aktuelne teme u koje je u tekućoj, šestoj sezoni "Zadruge" upletena njegova izabranica Aleksandra Nikolić Aleks.

Nakon raskrinkavanja tokom "Pitanja gledalaca" i "Gledanja snimaka", zadrugari su ubeđeni da je zauzeta Aleks bacila oko na Bilala Brajlovića, budući da mu je kupovala pivo u utorak na žurki, a potom preko Milice Veselinović tajno poslala čokoladicu. Dejan, sa druge strane, tvrdi da je Aleks nasamarila svoje cimere u Beloj kući.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana

Printscreen

 

- Idealno je odradila, nego ne sme da kaže jer će joj Maja uništavati stvari, kao što je i rekla, a Aleks nije zdravstveno spremna za to... Dve muve i osam komaraca jednim udarcem. Ja bi prvi napio Jajoglavog Cirkuzanta i gledao za 400 dinara kako se neko bori za kadar... Prva muva on, druga muva CC Maja, koja je natapirala kosu B vitaminom... I sve to po akcijskoj ceni od 400 dinara bez da uprlja ruke. Prvo moje pravilo jeste "prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže"! A komarci su one devojčice što jure za njim - kaže Dejan, koji smatra da je Bilalova seksualna orijentacija upitna.

- Ne sekriam se za Jajoglavog, video sam snimke njega i Danijela "sexy car-a". Mislim da je više energije i emocija bilo na njihovm buđenju nego sva njegova muvanja i veza sa Anom Spasojević. Narode, opušteno, meni je veći problem Brendon nego Alien from Sarajevo... Da mu je dala još dva piva bila bi prva gej veza zvanična - oštro će Dejan.

Dejan ne veruje u to da je čokoladica koju je Milica dala Bilalu poslata od strane njegove devojke Aleks.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana

Printscreen

 

- Nisu njih dve uhvaćene u laži, obe pričaju istinu, samo je bitan cilj. Može moj prijatelj baš sad da se pozove negde na moje ime, a ja za to da ni ne znam jer ima neki cilj, ali kad dođe do toga da se sazna, ja ću reći svoj deo istine... Ja mu nisam rekao da se pozove na mene i sve posledice nosi on, ja sam tu kolateralna šteta - rekao je Dejan.

Protiv Aleks se juče zvanično okrenuo i Uroš Ćertić, koji ju je sve do skoro branio. On je poručio da prestaje da brani Aleksandru, koju je javno optužio da ga dodiruje i pohotno gleda, a njenom dečku Dejanu je poručio da pogleda njen pasoš.

- Ćertić da me poštuje ne bi je potkradao i bacao joj stvari, svesno je hteo to da se sazna i da se oglasi, da može lakše da je napadne i vređa, jer po njegovim postupcima traži pažnju publike, a nema je u tolikoj meri koju hoće. Za to mu je najbolja karika Aleks, pa je sve radio da bi ga ona napušila, a on rekao svoje pravo mišljenje... Dva sata pre toga je imao delimično OK izlaganje, zašto baš da verujemo u ovo loše - upitao se Dejan

On je takođe bez dlake na jeziku prokomentarisao i Miljana Vračevića, koji je optužio Dejanovog brata Davida da mu duguje novac, a takođe se okrenuo protiv Aleks.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Dejan Dragojevič udario na pola kuće zbog Aleks, urnisao Bilala, a ovo je rekao za Uroša i Miljana

Foto: Alo/ilustracija

 

- Miljan je fanatik rijaliti učesnika, čovek koji je promašio vrata... Rekao je da ima novca da živi 100 godina, da ne radi ništa, ali mu je obraz i čast mnogo veće od onoga što voli, pa je promašio vrata... Trebalo je svaki dan da bude u poseti, a ne u pušionici. Ostaviš samu ženu i decu kojima je u ovim trenucima potreban otac, muška ruka, pomoć, motivator... Oni se sami bore za život dok on se bori protiv Aleksandre, Davida i mene... Predstavljaju sebe junacima, sami sebi dali odlikovanja za očinstva, bračne živote, a ni na jednom polju ih nema osim u pušionici, jer su ispušili. Objasnite mi ovo - "Zadruga 3", ja diskavalifikovan, momka nit znam, nit čuo za njega, dolazi u Šimanovce da me traži, ja tad bio u svađi sa Davidom... Ko sam ja tebi, zašto me tražiš, što bi mi pomogao? Fan rijalitija! On nema ništa, udao se i glumi kabadahiju, a ustvari.. Niti je Sarajlija niti je Beograđanin, poziva se na dva grada bivše Juge da bi mogao da funcioniše sa obe strane, bude neka sredina i tako da živi... Ako si šmeker, zašto prebacuješ da si nekog isečenog tražio? Zar to nije pomoć ugroženom koja se ni ne spominje, dobro delo... Ali mu se nisam zahvalio jer znam da je loš čovek - poručio je Dejan.

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK Aleks Nikolić lomi sve pred sobom, urniše imanje u Zadruzi i jeca na sav glas

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading