ONA SE TRUDILA OKO NJEGA Oglasila se Aleksandrina drugarica i dala svoj sud o njenom intimnom odnosu sa Dragićem
Printsc Pink

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić, bili su jedni od prvih zvaničnih parova šeste sezone, ali i oni koji su 'probili led' kada su intimni odnosi u pitanju. Nakon turbulentnog perioda su i prekinuli svoju ljubav, ali ne zadugo.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste njihova žestoka vrela akcija koja se dogodila usred paba, na očigled mnogih zadrugara. O njihovom činu brujao je kompletan region, ali interesantno je da su njih dvoje ozvaničili odnos i pomirenje tek na dan njenog rođendana.

Printscreen

 

Tim povodom, oglasila se Aleksandrina drugarica, kako bi otkrila svoje ali i mišljenje porodice o pomenutim događanjima.

- Mislim da je čekao njen rođendan da tako nešto uradi, nije znao kako da je iznenadi drugačije. Ona se trudila oko njega, pa je možda to bio pravi razlog - rekla je Aleksandrina drugarica.

Zadrugari su često napadali Aleksandru, jer je bila intimna sa njim u trenutku kada nisu bili u vezi. Da li misliš da je pogrešna odluka da tek sada ozvaniči odnos? Da li je možda moglo drugačije?

Printscreen

 

- Moglo je sve drugačije, mislim da je hteo da je iznenadi za rođendan i da je čekao čestitke njenih roditelja, kako bi video da li su oni za to, ili ne. Smatram da ne bi bio sa njom, da oni ne podržavaju tu vezu. Njenoj porodici i nama prijateljima je drago ako su oni srećni, nemamo ništa protiv tog odnosa - odgovorila je.

Da li misliš da su njegove emocije iskrene?

- Ovo što gledam preko malih ekrana, mislim da jesu, ali ne mogu da tvrdim - odgovorila je.

Printscreen

 

Da li će njihova veza ovaj put uspeti, jer su prvi put doživeli krah ljubavi?

- Nadam se da hoće - završava Aleksandrina drugarica.

GLUPA SI KAO K*RAC Zorica Marković sasula Aleksandri sve u lice, nije birala reči

Komentari (0)

Loading