BUKTI MEDIJSKI RAT Posle majke, sada se oglasio i otac Nece i Pece, oštro udario na Zoricu i Džukelu, nije birao reči
Foto: Printscreen/instagram

Učešće, ali i sukobi Nenada Lazića i njegovog brata blizanca Predraga Lazića, prodrmali su Belu kuću, domaću javnost ali i njihove najbliže članove porodice.

Pravi rat se vodi i van Šimanovaca, jer je nakon izjave Zoričinog parnera Džukele, nastao pravi haos, te majka kontroverznih blizanaca nije ćutala i oglasila se vidno potrešena i uzrujana.

Naime, Julijana je odgovorila njegovim "opomenama" pred tužbu, ali tu nije bio kraj, jer se sada oglasio i njen suprug Zoran, koji nije uspeo da ostane imun na intervju čuvenog Džukele.

BUKTI MEDIJSKI RAT Posle majke, sada se oglasio i otac Nece i Pece, oštro udario na Zoricu i Džukelu, nije birao reči

Printscreen

 

Pecin i Necin otac, hitno se oglasio, besan kao ris i poželeo je da prokomentariše izjavu partnera pevačice, te dao svoj sud na temu ponašanja i sukoba svoje dece u rijalitiju. Takođe, poslavo je javnu poruku Džukeli, pevačicinom dugogodišnjem partneru.

- Da ja nešto sada kažem... Ne mogu da razumem ljude koji mogu da sede 40 sati u mestu i da prate šta se dešava u "Zadruzi" ili portalima. Video sam njegove pretnje, a sada da ja njemu nešto poručim! Može sve da okači mačku o rep, da me savršeno boli "k" za sve kada su moja deca u pitanju! Zorica ne treba da se meša gde joj nije mesto! A zašto Zorica štiti Ćertića? Zato što je zaljubljena u njega, eto, ja to javno kažem! Za sve su moja deca kriva i najgora, a šta je ono što rade Zorica i Uroš? Nije nasilje samo kada neko nekoga tuče! Postoji više oblika nasilja, da li je ovo normalno? Zorica nema kuda više, nema gde, mora pored nekoga da traži neki kadar! Nju muzičari izbegavaju, zato što je kvarna i bezobrazna! Ona je neko ko krade novce po šatorima, nisam želeo to da kažem, ali moram sada kada vidim ove navodne pretnje. Ja mogu slobodno da ostavim broj pa neka se meni lično javi! Ja imam prava da komentarišem sve što je vezano za moju decu. Ne razumem šta ona hoće više! Samo traži neku ulogu kako bi opstala - govori otac blizanaca, pa nastavlja:

BUKTI MEDIJSKI RAT Posle majke, sada se oglasio i otac Nece i Pece, oštro udario na Zoricu i Džukelu, nije birao reči

Foto: Printscreen/instagram

 

- Neka dođu i ona i Ćertić kod nas kući, da vide da li je stvarno popravljam kišobrane! Moja deca su školovana, jedan svira harmoniku, drugi je napustio Pravni fakultet zbog "Zadruge", a upisao je i za novinara... Žena koja ima tolike godine, da bude toliko bezobrazna, to ne mogu da verujem. Da je bila poštovana pevačica jeste, poštujem, a sada je neće niko! Sada može da peva samo u "kokošinjcu", ali je ni tamo neće jer je bezobrazna! A Uroš, on je narkoman, smrdljivko, raspali kaskader, evo javno kažem da je debil! On je poremećen, a Zorica ga štiti. Nema potrebe da ih Zorica vređa i "jebe mamu pedersku"! Svako ko je bolji od nje, njoj smeta, zašto je napala Mikicu Bojanića? Eto, imao sam potrebu to da kažem... Zorica je kurac i 20 para, e, to je Zorica! Prihvatam igru, prihvatam taktike, sve je to legitimno, ali ne prihvatam maltretiranje i takvo ponašanje! Ja njenu decu neću vređati, ja nisam takav čovek. Ovo što ona radi je dno dna - zaključio je njihov otac.

UROŠ ĆERTIĆ BACIO BOMBU Izabrao ovonedeljne potrčke, svi u kući su počeli da se smeju, niko ne veruje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading