MIKI JE DIVLJAK I PSIHOPATA Ona je razlog zbog kog je Đuričiću zapaljena kuća, iznela stravične detalje i razlog sukoba
Foto: Alo/ilustracija

Komšija Mikija Đuričića, koji se trenutno nalazi u "Zadruzi", Darko L. za vikend je pokušao da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali na svu sreću, požar je na vreme otkriven i sprečena je veća tragedija.

Darko L. je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana, a sada se oglasila i njegova sestra D.L. Ona kaže da će protiv Đuričića podneti tužbu zbog pretnji i vređanja, koje joj je uputio letos.

MIKI JE DIVLJAK I PSIHOPATA Ona je razlog zbog kog je Đuričiću zapaljena kuća, iznela stravične detalje i razlog sukoba

Printscreen

 

- Miki je divljak. Pretio mi je i vređao u sred noći. Vređao je i mog brata i mrtvog oca. On je psihopata! Mora da odgovora za ono što govori i radi, a ja za sve ovo imam snimke. Đuričić je veliki idiot! Letos smo se sreli u prodavnici. Kaže mi: "Hej, gde si?" Ja njemu isto i kažem da je sve okej. Tad mi je rekao da je kupio kuću u Inđiji. Nakon toga, pojavljuje se njegov intervju na Jutjubu gde je izjavio da se seli kod tašte, ispod kojeg sam napisala: "Komšija, pa ti si reče da si kupio kuću!" Nakon toga, u pola jedan noću počinje da urla, preti i vređa. On ne shvata da spoljni svet nije "Zadruga", preti kome stigne. Njega niko ne voli, a nas oduvek mrzi. Išli smo zajedno u osnovnu školu. Inače, bahat je, pun nekih krimosa koji mu dolaze sa pištoljima. U sred bela dana pucaju, jer je stavio novu ogradu. Šta reći? - kaže D.L.

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca.

ALO! U KUĆI MIKIJA ĐURIČIĆA Otac zadrugara otkrio jezive detalje napada na njihov dom, komšije u strahu 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading