ONA KRADE NOVČANIKE PO ŠATORIMA Oglasilo se otac Nece i Pece, pa žestoko udario na Zoricu
Pink printskrin

Zorica Marković važi za pevačicu koja nema dlake na jeziku, pa je poznato da svako kaže u lice šta ima, zbog čega je ovaj put ušla u sukob sa Necom i Pecom, a sada se oglasio njihov otac

ONA KRADE NOVČANIKE PO ŠATORIMA Oglasilo se otac Nece i Pece, pa žestoko udario na Zoricu

Pink printskrin

 

Naime, Pecin i Necin otac, oglasio se, besan kao ris i i potkačio pevačicu, ali i njenog dugogodišnjeg partnera, te dao svoj sud na temu ponašanja i sukoba svoje dece u rijalitiju.

- Da ja nešto sada kažem. Ne mogu da razumem ljude koji mogu da sede 40 sati u mestu i da prate šta se dešava u "Zadruzi" ili portalima. Video sam njegove pretnje, a sada da ja njemu nešto poručim! Može sve da okači mačku o rep, da me savršeno boli "k" za sve kada su moja deca u pitanju! Zorica ne treba da se meša gde joj nije mesto! A zašto Zorica štiti Ćertića? Zato što je zaljubljena u njega, eto, ja to javno kažem! Za sve su moja deca kriva i najgora, a šta je ono što rade Zorica i Uroš? Nije nasilje samo kada neko nekoga tuče! Postoji više oblika nasilja, da li je ovo normalno? Zorica nema kuda više, nema gde, mora pored nekoga da traži neki kadar! Nju muzičari izbegavaju, zato što je kvarna i bezobrazna! Ona je neko ko krade novčanike po šatorima, nisam želeo to da kažem, ali moram sada kada vidim ove navodne pretnje. Ja mogu slobodno da ostavim broj pa neka se meni lično javi! Ja imam prava da komentarišem sve što je vezano za moju decu. Ne razumem šta ona hoće više! Samo traži neku ulogu kako bi opstala - govori otac blizanaca, pa nastavlja:

ONA KRADE NOVČANIKE PO ŠATORIMA Oglasilo se otac Nece i Pece, pa žestoko udario na Zoricu

Pink printskrin

 

- Neka dođu i ona i Ćertić kod nas kući, da vide da li je stvarno popravljam kišobrane! Moja deca su školovana, jedan svira harmoniku, drugi je napustio Pravni fakultet zbog "Zadruge", a upisao je i za novinara... Žena koja ima tolike godine, da bude toliko bezobrazna, to ne mogu da verujem. Da je bila poštovana pevačica jeste, poštujem, a sada je neće niko! Sada može da peva samo u "kokošinjcu", ali je ni tamo neće jer je bezobrazna! A Uroš, on je narkoman, smrdljivko, raspali kaskader, evo javno kažem da je debil! On je poremećen, a Zorica ga štiti. Nema potrebe da ih Zorica vređa i "je*e mamu pede*sku"! Svako ko je bolji od nje, njoj smeta, zašto je napala Mikicu Bojanića? Eto, imao sam potrebu to da kažem... Zorica je ku*ac i 20 para, e, to je Zorica! Prihvatam igru, prihvatam taktike, sve je to legitimno, ali ne prihvatam maltretiranje i takvo ponašanje! Ja njenu decu neću vređati, ja nisam takav čovek. Ovo što ona radi je dno dna - zaključio je njihov otac.

OZVANIČILI VEZU Novi par u Zadruzi, Bilal rešio da se upusti u avnturu sa njom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading