PORODICA ZNA ŠTA SE DOGODILO Oglasio se otac nestale Marijane, evo šta ima da kaže na tvrdnje svoje druge ćerke
Printscreen

Sestra nestale Marijane iz Big Brothera, Maja Kovačević sinoć je ušla u rijaliti show Zadruga.

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević pre ulaska u kuću ispitivala je Maju o nestanku sestre, a ona joj je kazala da porodica zna šta se dogodilo i da će celu istinu reći pred kamerama kad za to bude spremna.

Printscreen

 

- Mi u porodici dali smo sve od sebe da što više toga saznamo. I saznali smo 99,9 posto. Napokon smo dobili sliku šta se dogodilo i pokušavamo to prihvatiti. Znamo apsolutno sve! Plač i suze delim samo sa svojom porodicom. Moja bol je moja bol i nosiću je do kraja života..Imam šesto čulo, kad se to dogodilo znala sam da je više nema i sad se sve dokazalo da je tako kako je. A, ljudi ne mogu očekivati da ću odustati. To je pogađalo i moju sestru, nju su dokrajčili zli komentari, nije se od toga nikad oporavila. Ali ja sam drugačija, drvlje i kamenje možete po meni, nećete me slomiti ni uništiti - kazala je Maja.

Majin otac je rekao ukratko o nestaku svoje ćerke

Printscreen

 

- Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopšte išla tamo i ne želim ulaziti u njene razloge zašto je to rekla... Mogu vam reći da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apelujem ovim putem da ne zaboravite na moju ćerku i s vremena na vreme podsetite javnost na njen nestanak. Takođe, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene - rekao Majin otac.

Podsetimo, pobednica regionalnog Big Brothera nestala je u Zagrebu u noći 27. aprila ove godine. U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pešake prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu sa dokumentima na ime Marijana Seifert. Oko sebe nije vidio nikoga.

OGLASIO SE ZORIČIN PARTNER Oštro odgovorio majci Pece i Nece, te joj poručio samo jedno, sprema se haos

 

Komentari (0)

Loading