SVAĐA SE SAMA SA SOBOM Miloš Bojanić opleo po Zorici Marković, njegov sin glavni razlog
Foto: Alo/ilustracija

Aktuelni učesnik "Zadruge 6" , Mikica Bojanić, sin folk pevača Miloša Bojanićapre više od petnaest godina našao se u centru skandala, kada su na naslovnici jednog tabloida osvanule njegove potpuno nage fotografije.

Tada se u medijima spe*ulisalo da su Mikičine nage fotografije unele razdor u porodici Bojanić, a folker je to oštro demantovao.

SVAĐA SE SAMA SA SOBOM Miloš Bojanić opleo po Zorici Marković, njegov sin glavni razlog

Printscreen

 

Kako je sada priznao, razočaran je što se njegova koleginica Zorica Marković sukobljava sa njegovim naslednikom umesto da ga brani od ostalih zadrugara. 

Mislim da se Zorica Marković svađa sama sa sobom. Ona i ja smo radili zajedno, delili smo isti hleb. Pominje Farmu, a nakon toga je govorila negativno o meni. Nisam se ljutio tada, ali mi nije bilo pravo zbog toga. Sećam se kada su bile Stanija i Jelena Golubović u Farmi, ja sam tada došao kao gost, ona je tada komentarisala mene loše i ja sam uzvratio. Bili smo u rijalitiju, pa te svađe nisu ništa čudno - rekao je Miloš, pa dodao da je razočaran što njegova koleginica nije uz njegovog naslednika. 

SVAĐA SE SAMA SA SOBOM Miloš Bojanić opleo po Zorici Marković, njegov sin glavni razlog

Printscreen

 

- Mikica je hteo da proba rijaliti. Od mene je tražio savet. Rekao sam mu da je to jako opasna psihološka igra i da to nije med i mleko, da se situacija menja iz dana u dan, iz minuta u minut. Dao sam mu savet da prvih mesec dana prati svaki korak, da gleda i radi i da vidi šta se desšava. Ona je njemu trebala da pomogne i da mu da savet, a ne da govori da ju je razočarao. Možda je njen komentar bio dobronameran da se probudi - zaključio je Bojanić.

NAMIRIŠE MI PISMO, JA UZVRATIM Zvezdan Slavnić progovorio o zatvorskim romansama, cimeri bez teksta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading