JA OVDE I SUDIM I PRESUĐUJEM, SELJANČURA JEDNA Marija Kulić imala brutalan odgovor na javne prozivke Marinkovićeve verenice
Printsc Pink

Javni rat između Kulića i Ivana Marinkovića ne jenjava! Marinković je u sinoćnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" otkrio svoju stranu priče u odnosu sa Miljanom, ona je u domaćim medijima njega nazvala lažovom i tom prilikom izjavila da on nije otac njenog deteta. Miljana je rekla da Ivana gleda kao donora sperme i da je Željku kao otac zavedena NN osoba.

Ona je pored toga odgovorila Jeleni Ilić, Ivanovoj devojci, a onda je usledio Jelenin šok odgovor.

JA OVDE I SUDIM I PRESUĐUJEM, SELJANČURA JEDNA Marija Kulić imala brutalan odgovor na javne prozivke Marinkovićeve verenice

Printscreen

 

- Šokirana sam da neko ko je proveo pola života u psihijatrijskoj ustanovi nekoga naziva ludim?! Da neko ko sahranjuje živog coveka na groblju jer ju je ostavio, i snima sve to, da neko ko abortira nekoliko puta godišnje bez imalo savesti, dok joj roditelji aplaudiraju. Ona je bankomat sopstvenim roditeljima i umesto u ustanovi za lečenje, pošalju je da smanji zeludac i smrša da bi nastavila… Da ne pričam o tome da tuče ljude štiklama u svakoj sezoni, vrši nuždu gde god stigne i na kraju juri za muškarcima i plaća ih za usluge, pa se u pauzi seti da je majka??? Tuče se i vređa sa sopstvenom majkom na televiziji?? Javnost je nažalost teši kako je super, jer donosi gledanost i klikove, ali oni su porodica bez savesti, a mnogo su opomena imali u poslednje vreme da nešto ne rade dobro. To ih izgleda nije nateralo da se opamete. Zakon postoji i DNK analiza i sve moze da se dokaže. Zakon i drzava su to regulisali, a ne Kulići - rekla je Jelena.

Povodom ovoga, oglasila se Marija Kulić i rekla sledeće:

JA OVDE I SUDIM I PRESUĐUJEM, SELJANČURA JEDNA Marija Kulić imala brutalan odgovor na javne prozivke Marinkovićeve verenice

Printsc Pink

 

- Šta je gore, makaze ili štikla, stolica u glavu ili šolja u glavu? O Željku Kuliću zakon reguliše Marija Kulić. Leskovčanka neka brine o potomstvu, a ne o liku i delu Kulić Miljane. Ja i tužim i sudim i presuđujem i pomilujem. Seljančuri je dosadno, pa jede g - poručila je Marija Kulić.

MAJA JOJ OVO NEĆE OPROSTITI Anita ne stoji iza svoje reči, nije htela Marinkovićevoj da uradi ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cile

05.10.2022 12:07

Marija upravu vucibatinu treba vratiti u kopašnicu

Nina

05.10.2022 14:04

Kome ćeš ti da sudiš i presuđuješ seljančuro nepismena.Vi Kučići ste se mnogo uzdigli,nemate granice ni u čemu,samo ste bezobrazni i neotesani.

Lili

05.10.2022 15:10

Što se tiče čuvanja deteta Mariju svaka čast.Ali sama je htela da se to dete rodi tek kad je saznala da je muško.A sve to zbog prezimena Kulić.Mada to dete će se najviše tog prezimena i stideti jer svi su nenormalno.