PONOSNA SAM NA KRISTIJANA, KRENULA SAM PO NJEGA Oglasila se Kristina nakon hapšenja Golubovića, podržala nasilje
Foto: Printscreen/instagram

Nakon brutalnog okršaja u Zadruzi, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića, produkcija je donela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

Golubovića i Kamenova je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon njegovog hapšenja oglasila se njegova verenica Kristina Spalević, koja je u šestom mesecu trudnoće.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Upravo sam krenula po Kristijana, ponosna sam i uopšte nisam razočarana u njega. Razumem čelnike zašto su doneli ovakvu odluku, ali bih volela da su isto, ravnopravno doneli istu odluku i za Ćertića, ali dobro, ne bih se mešala u to. Kristijan je još jednom pokazao da je u stanju da rizikuje sve svoje zarad neke pravde, možda čak i sulude i za osobe koje to ne zaslužuju, ali on je takav. Evo idem po njega i to je to! Ništa mu ne zameram, jedva čekam da ga vidim! - rekla je Spalevićeva.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz Zadruge jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

ČEKAO JE KRISTIJANA DA BI SE POBIO SA UROŠEM Zadrugari šokirani zbog Emila i Golubovića

Komentari (4)

Loading
Lovehunter

02.10.2022 16:09

BRAVO Mala, dokazhi se. I vise od toga. Majmun koji se -baca u vatru- i -lomi kichmu- po filmovima je dobro zasticen.

Ceca

02.10.2022 16:26

Malo je to treba i njega napolje suvise prica i visoko leti pozz

Ljiljana

02.10.2022 18:10

Bravo trudnice, bravo za tvoj ponos. Ti si i gora od verenika ti. Bruka i sramota ste!!!